SILMÄT KIINNI JA NAURATTAA

torstai 11. helmikuuta 2016

Huomasin vuosikatsauksia tehdessäni, että viimeisimmästä epäonnistuneiden asukuvien -postauksesta on jo monta kuukautta. Itse kuvien etsimisessä vierähti taas pari tuntia, joten tällaisen tekeminen ei oikeastaan sovi arki-illalle :-D Tällä kertaa epäonnistuneiden määrä oli kuitenkin tuntunut pienentyvän ja eihän siihen voi kuin olla tyytyväinen. Senhän on pakko olla hyvä juttu. Toisaalta toisista asukuvaussessioista löytyykin sitten taas useampi epäonnistunut ja toisesta ei välttämättä yhtään. Sellaistahan se on, mutta nyt niihin kuviin. Heittäkääs loppuun kommenttia, onko jokin erityisen huvittava tai itselle tuttu tilanne!


Tämä tilanne on varmaan kaikista tavanomaisin epäonnistuneissa kuvissa vaikka mie sanon Villelle. että ei vielä.


Näin mulle käy usein kuvia ottaessa kaukolaukaisimella :-D Laukaisin ja käden asento näkyy ja tarkennus on vähän hukassa.


Tähän ei löydy sanoja :-D


Eikä varmaan tähänkään, selkeesti epäonnistunut ilme :-D


Tämä kuuluu samaan sarjaan ensimmäisen kuvan kanssa.


 Kiva lumisade, mutta olisi myös kiva, jos tarkennus olisi siellä missä pitäisi.


Näistä kuvista löytyi näköjään monta epäonnistunutta :-D


Myös tällaisia, joissa ohikulkija tulee tahtomattaan kuvaan, löytyy usein. 


Olen varmaan menossa katsomaan kuvia kamerasta ja kukas muukaan kuin Ville on ottanut tämän kiusallaan. Kieli keskellä suuta pitää miettiä, mihin kohtaan voi astua.


"Joko lopetetaan?"


Tässä mulla mietityttää se, että tämmöstä kuvaa ei kyllä voi ottaa vahingossa. Kiusallaan taas.


Tässä on selkeästi monta rautaa tulessa, kenties hiustenlaittoa ja asennon korjausta?


Viimeinen on epäonnistunut vain mekon osalta. Vetoketju on auki eikä kuvaaja sano siitä mitään ennen kuin itse huomaan :-D En kai mie nyt tuommosia voi laittaa varsinaiseen asukuvapostaukseen! (Jep tiedän, että tämä kuva on vähän pienempi kuin muut. Ehkä se kuitenkin tämän kerran menee, koska halusin jakaa tämän huvittavan kuvan) 

4 kommenttia

  1. Haha suloisia kuvia, erityisesti tuo viimenen kuva on niin ihana!! :-D

    VastaaPoista
  2. epäonnistuneita kuvia kyllä löytyy aina :D niitä vaan jotenkin aina onnistuu tulemaan, itselle erityisen tuttu tuo "ei vielä"-hetki, kun se aina vaa tuppautuu tulee :D

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.