TIISTAI MUN MATKASSA

maanantai 8. helmikuuta 2016

collagemd1

08:00 Herätys soi ja hetken taas mietin, että mikä päivä nyt on ja miksi mulla soi herätys :-D Samalla hetkellä nuo muistuu mieleen ja nappaan puhelimen yöpöydältä.

08:05 Nousen sängystä ja vedän kollarit jalkaan. Kävelen sohvalle ja pistän tuttuun tapaan Huomenta Suomen pyörimään taustahälyksi. Alan selailemaan Instagramia, jossa onkin hommaa, koska olen viimeksi maanantaiaamuna sitä selannut ja on pakko koittaa kattoa kaikki.

08:22 Meinasin tehdä smoothien, mutta huomaan maitoa olevan vain noin ruokalusikallisen verran (kiitti Ville ♥) enkä viitsi alkaa tekemään sitä vedestä, joten keitän puuroa.

08:30 Puuroa, jonka on päällä banaania ja mustikoita sekä ruisleipä banaanilla. En muistanutkaan, miten hyvää banaani ruisleivän päällä oikeasti on! Laitan tallenteista Kardashianit pyörimään ja syön aamupalan hyyvin hitaasti.

08:55 Menen pesemään kasvot ja laittamaan ripsaria. Samalla vaihdan salivaatteet päälle ja teen muut tarvittavat aamutoimet. Laitoin päälle pitkästä aikaa pitkähiaisen salipaidan. Saa nähä, kuinka hiki tulee.

collagemd2

09:32 Lähden kävelemään salia kohti vaikka autokin olisi pihassa. Ulkona on kuitenkin vain pari astetta pakkasta, joten miksi mie autolla menisin alle kilometrin matkan.

09:45 Salilla on yllättävän paljon porukkaa; luulin, että tähän aikaan saisi treenata ihan rauhassa. Vitsi, miten kiva on olla jo näin aikaisin täällä! Parasta on se, että on vielä koko päivä edessä.

10:58 Jalkatreeni tehty ja kolmessa minuutissa ulkona pukuhuoneesta. Seuraavaksi suuntaan kirjastoon, joka on myöskin ihan lähellä.

11:13 Huomaan pokkaria palauttaessani, että olen unohtanut salihanskat pukkariin. Ongelma hoituu onneksi puhelinsoitolla, sillä en enää tänään ehdi hakemaan niitä.

11:40 Kotona alan heti lämmittämään eilisen ruuan loppuja ja paistan muutaman pinaattilätyn. Syödessä niitä koitan samalla lukea terveystietoa, mutta ehdin lukemaan vain aukeaman verran.

collagemd3

11:56 Alan tekemään postausta iltapäivää varten. Näytönohjain päättää taas sillon alkaa kaatumaan, kun mulla olisi kiire. Kiva.

12:20 Pakkaan viimeiset tavarat ja valmistelen keskiviikolle postauksen puhelinkuvista. Käyn myös pikaisesti suihkussa pesemässä salin hiet pois iholta.

13:01 Laittaudun valmiiksi ja paistan pari kananmunaa välipalaksi. Parempi syödä nyt, kun ei tiedä millon seuraavan kerran voi. Tiskaan samalla parit astiat, koska kiireestä huolimatta haluan kodin jäävän siistiksi.

13:30 Vedän matkalaukun kiinni ja siirrän sen eteiseen. Jättäisin salkun kyllä niin mieluusti kotiin, mutta pakko se on mukaan ottaa..

13:55 Tultsu tulee isänsä kanssa hakemaan minut. Omalla autolla en voi mennä, kun lentäen mennään ja junalla tullaan.

collagemd4

14:12 Lentokentällä on aikamoinen tungos. Kuulemma Helsinkiin menevä lentokone on aamulla mennyt rikki. Siirrytään heti lähtöselvitykseen jonottamaan ja meidän kookkaat salkut saa "vähän" katseita :-D

14:31 Odotellaan lentoa toidella puolella, kiva päästä käymään pitkästä aikaa Helsingissä!

15:06 Jonotetaan viimeisten joukossa koneeseen, mutta meidän paikat ovatkin siiven lähettyvillä.

15:20 Kone lähtee lentoon ja matka saa alkaa.

15:45 Luen terveystietoa ja ostan kärryistä vesipullon. Nyt koeviikolla on tullut juotua vähän vähemmän ja epäsäännöllisemmin ja sen on saanut huomata parina päivänä päänsärystä.

collagemd5

16:30 Helsingissä. Saadaan melkein heti laukut ja lähdetään bussilla kohti keskustaa.

17:21 Kipsutellaan rautatieasemalta meidän hotellille. Sinne on onneksi vain parin minuutin matka.

18:04 Siistiydytään ja levähdetään huoneissa hetki ennen kuin lähdetään suunnistamaan kohti Vapianoa.

18:16 Vitsi täällä on porukkaa! Löydetään paikat ja ehdin ihailla valoisuutta, kunnes kirkkaimmat valot sammutetaan. Otappas nyt tässä sitten hyvä kuvia.

18:40 Oi miten hyvää ruokaa ja kyllä olikin jo nälkä. Tänne voi todellakin tulla uudestaan.

collagemd6

19:05 Lähdetään vielä katsomaan parit kaupat, jotka ovat sponsoreina kisassa. Ensin mennään käymään Sokoksen Emotionissa, tsekataan Sinellin ikkunat ja viimeisenä mennään Stockmannille.

20:12 Meidän tiet eroaa hetkeksi ja mie suunnitelen lähteväni Zaraan. Huomaan sen kuitenkin olevan jo kiinni, joten suuntaan Forumiin.

21:03 Kiertelen muun muassa Mangossa, Onlyssa, Vilassa ja Bikbokissa, mutta tänään vain Onlysta lähti pari yläosaa mukaan. Katselen jo yhtä laukkua Mangossa, mutta haluan käydä ensin vilkaisemassa Zaran valikoimaa.

21:11 Hotellihuoneessa vaihdan heti ensimmäisenä farkut kollareihin. Vieläkin on niin kylläinen olo, että tänään ei kyllä tarvitse ostaa iltapalaa. Selailen telkkarista kanavia ja juttelen Villelle Whatsappissa. Pitäisi varmaan kaivaa taas terveystiedon kirja esiin..

22:00 Käyn suihkussa, pesen meikit ja hampaat. Ihana hotellin sänky odotta.

22:45 Väsyttää, mutta uni ei tule. Tää on niin tätä. Onneksi aamulla ei ole hirveän aikainen herätys, mutta sitäkin parempi aamupala odottaa.

2 kommenttia

  1. mukava taas välillä tällänen postaus :) ! aikataulu postaukset on jotenkin niin kivoja :) ! tykkään ehdottomasti kamalasti tästä sun blogista ❤️ !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon Ella, sie se aina kommentoit kivasti ♥ Mie alan jo varmaan toistaa itteäni näissä kiitoksissa :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.