VIIMEISIMMÄT OSTOKSET

lauantai 6. helmikuuta 2016

Ei vitsi, miten hankala näistä ostoksista oli saada hyviä kuvia! Tässä asunnossa ei ole ollenkaan hyviä paikkoja vaatteiden kuvaamiselle, mutta tällä kertaa en päässyt ripustamaan niitä puihinkaan. Tuntuu ettei suurin osa vieläkään miellytä silmää. Muuten tämä päivä on kyllä ollut niin onnistunut vaikka paljon on vielä tekemistä. Kävin aamupäivällä salilla, herkuttelin Runebergin tortuilla ja laskiaispullalla, joista torttu kyllä vie voiton. Niiden jälkeen tähän postaukseen on vierähtänyt ihan huomaamatta jo pari tuntia, joten seuraavaksi pitää alkaa tekemään jotain ihan muuta :-D


 Molemmat Lumenen tuotteet ostin jo kuukausi sitten, mutta nyt osaankin jo kertoa niistä vähän. Tuotesarja on nimeltään Arctic aqua deep moisture ja silmäympärysgeeli olikin mun ensimmäinen itse ostettu silmänympärystuote. Aiemmin olen käyttänyt vain Skin Perfection testiryhmässä ollessani saatua silmänympärysvoidetta, mutta se on kai kuitenkin enemmän peittävä kuin hoitava. Luufinnin/miliumin (google on täynnä ällöttäviä kuvia, mutta mun oli onneksi huomaamattoman pieni) ilmestyessä kiirehdin äkkiä ostamaan tuota geeliä ja "finni" onneksi katosi niin, ettei mun tarvinnut mennä neulaa ostamaan.
  Syväkosteuttava kasvovoide tuntuu olevan mun iholle hyvä ja pelastava tekijä kovilla pakkasilla. Olen käyttänyt sitä kuukauden ajan melkeinpä päivittäin ja sen kyllä huomaa, sillä mun kasvot ovat ihan riippuvaisia siitä :-D Jos en laita sitä illalla, näkee sen usein seuraavana aamuna kuivasta ihosta.
  Testiin lähti Helsingin H&M:stä mattahuulipuna sävyä Ziggy 9,99 ja luottoripsari Anttilasta aiemmin tammikuussa. Niistä muuten näytti olevan tarjous kaksi yhden hinnalla eli noin 15 eurolla!!


Neule Onlysta 29,95


Only:sta lähti mukaan myös kaksi samanlaista t-paitaa tarjouksessa yhteishintaan 12,95


Never Denimit Bik Bokista 54,95


Helmalakana H&M Home:sta vajaa 30 euroa, johon käytin 20 % alennuksen Pivosta


Ihana uusi laukku Mangosta 35,99


Uudet housut salille Stadiumista 24,90


Viimeisenä haluan vielä esitellä myöhäisen joululahjan eli supersöpön pannunalusen.

Mitäs tykkäätte uutuuksista? Vaatteet tulette tietysti näkemään vielä myöhemmin asukuvissa :-)

2 kommenttia

  1. Kivoja löytöjä. Toi viimeinen pannulappu on ihana, oon katellu sitä Tigerissä monta kertaa! :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin just teen tässä ostospostausta omaan blogiini ja ihan saman jutun kanssa painiskellut jo pitkään, tosi vaikea saada hyviä kuvia etenkin näin talviaikaan täällä neljän seinän sisällä! Mutta hyvin onnistuit ja kivoja ostoksia :)

    psneverstopsmiling.blogspot.fi

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.