CURRENT FAVORITES

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Vuorossa olisi piitkästä aikaa suosikkien esittely. Viime vuonna näitä postauksia tuli ihan kuukausittain, mutta näköjään mulla on ollut vähän aikaa samat asiat suosiossa, minkä takia esiteltävää ei ole ollut :-D Olen muutenkin semmoinen, että käytän aina esimerkiksi vanhat huulirasvat, suihkusaippuat, meikkivoiteet ynnä muut loppuun ennen kuin ostan uusia, joten ei ole varmaan mikään ihme ettei uutta kosmetiikkaa hirveän usein keräänny. Pitemmittä puheitta siirrytään alkuvuoden lemppareihin, joita on yhteensä seitsemän:


Heti alkuun kaksi toisistaan poikkeavaa syömistä: Pirkan salmiakin makuiset täysksylitolipurkat ja Fastin Protein pancake mix. Molemmat ostin ihan ekstremporesti ja tuo Fastin pussukka oli vielä aika hyvässä alennuksessa, koska ymmärtääkseni ainakin täällä parin K-Supermarketin valikoima on uudistunut ja nuo ovat poistuneet myynnistä. Toffee maistuu lätyissä vahvasti ja vie kyllä makeannälän :-D Samoin myös purkat, jotka ensimmäisellä kerralla maistu niin väkeviltä! Sitte sitä vaan tottu siihen makuun ja nuo on ihan niinko karkkia söis.


Vero Modasta ostetut nahkahousut (oli niin haastavaa koittaa ottaa niistä kuvia, että lopulta turvauduin asukuvaan). Tosi mukavat päällä vaikkei nuissa olekaan mun tavallisesti käyttämää korkeaä vyötäröä.


Lumenen Wild rose 08 -huultenrajauskynä on mun tämän hetken ehdoton lemppari, mitä huulimeikkiin tulee. Sen ostamisesta on kulunut jo hetki, mutta mie vielä uskaltaudun aika harvakseen huulimeikkiä tekemään :-D Varsinkin nyt kun on töissä, ei ehdi peilistä tsekkailemaan, onko meikit kunnossa vai ei. Värin huulissa näkee esimerkiksi näistä kuvista.


Uusi matto, joka löytyi muuten Sotkasta. Meinas olla vaikeuksia löytää 250 cm pituista, koska joka paikassa tuntui olevan joko 200 tai sitten jo kolmosella alkavia lukuja. Vähän ois leveempi saanut olla, mutta semmosta ei olisi mistään löytynyt. Ihan huomaamatta väri mätsäskin eteisen lamppuun ja meidän sohvaan, harmaa on selkeesti se juttu :-D


Makeup organiser löytyi Jyskistä ja se pelasti mun työpöydän kaaokselta. Sinne saa näppärästi kellot ja muutamat korut järjestykseen. Eihän tuo ehkä mikään paras mahdollinen kelloille ole ainakaan ulkonäöllisesti, mutta hyvä näin aluksi.


Sarjoista eniten on viime aikoina koukuttanut Olipa kerran. Herolla pyöriviä jaksoja tulee odotettua melkein innolla, koska samahan ne on katsella telkkarista kuin laittomasti netistä. Myös Pretty little liars:seja on tullut katsottua ja spoilauksia siihen on jo valitettavasti näkynyt Instagramissa. Niiltä ei näköjään voi välttyä :-D

Löytyykös teiltä samoja lemppareita?

2 kommenttia

  1. mulla on kans tuo pll ja op, heh kavereilta pongahti tuo lyhennys :D toi purkka näyttää aika herkulliselta, ehkä pitäis itsekkin ostaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa! Joo mie kans joskus sanon op tai sitten Ouat :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.