HAKUSESSA KEVÄTKENGÄT

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Aikaisemmin kyselin teiltä kevättakeista ja nyt on kenkien vuoro. Edellisestä postauksesta varmasti huomasitte, päätin pitää sen tilaamani takin. Kenkiä en kuitenkaan ole vielä löytänyt ja meinasi tuottaa päänvaivaa löytää tarpeeksi monet kengät tuohon alla olevaan kollaasiinkin. Kriteeri kengille on, että niillä voi huoletta kävellä rapakeleillä eli loskassa ja lätäköissä. On suorastaan ihme, jos mut näkee näillä keleillä ulkona kangaskengät jalassa, koska suojelen niitä viimeiseen asti. Yhdet kovassa käytössä olevat nilkkurit multa tällä hetkellä löytyy ja niillä mie käytin äsken Oonaakin pissalla (yhdistettynä kollareihin).

Mitä mie oon sitten aatellut? Materiaalia, joka on helppo puhdistaa mieluiten vain pyyhkäisemällä lika pois. Väri saisi varmaan olla aika tumma niin ei tarttis olla ihan joka käänteessä puhdistamassa. Kollaasiin eksyi kuitenkin myös parit valkoiset kengät, koska eihän nuilta voi välttyä nettisivuja selaillessa. Molemmat ois niin ihania ja onneksi aika helposti puhdistettaviakin, mutta ei valitettavasti eka sijalla mun ostoslistassa :-D Myös pitkä varsi voisi olla ihan kiva vaikkei tuolla ehkä enää nilkat palellu. Huomioitavaa on myös se, että Rovaniemellä kadut ei todellakaan ole vielä kuivia (eikä varmaan tule olemaan vielä ainakaan pariin viikkoon) toisin kuin ehkä etelämmässä.

SPRING

Kysymys kuuluu: Millasia kevätkenkiä teiltä löytyy tai olette ajatelleet ostaa? 

4 kommenttia

 1. mullahan noita lenkkareita on ja nilkkureita, mutta näin naiseksi tarttisin kuitenkin uudet, hmm...Oon miettiny kans tollasia ylhäältä tokat (?), kolmannet ja noi ihan vikat. Nike Freet:n mulla onkin jo ja ne nilkkurit, ja parit muutkin lenkkarit...

  VastaaPoista
 2. itellä on täl hetkellä vansit, mutta itekkään en niitä viittis ennen kesää pahemmin ulkoiluttaa :D sen lisäks mulla on mustat niket, vähän semmoset paksumpipohjaset kyllä laatuaan :p oon itekkin miettinyt uusia kevätkenkiä ja musta ois kiva hommata joko korolliset nilkkurit/saappaat, mutta nekään ei sitten toisaalta ihan kaiken kanssa sopisi :/ toinen vaihtoehto ois just tuosta kollaasistakin löytyvät slip on kengät mustana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samoja ajatuksia! Slip onit ois jees, mutta toisaalta niitten kans vois olla vähän enemmän plussalla :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.