KANANMUNATOAST

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016


 Yhteistyössä Vaasan ja Indiedays

Meillä syödään aamupalat useimmiten eri aikaan ja niin, että molemmat tekee itselleen omat syömiset. Mutta tietysti toisinaan kuten esimerkiksi näin viikonloppuisin satutaan hääräämään keittiössä yhtä aikaa ja niin oli tänä aamuna, kun keksittiin tehdä pitkästä aikaa maailman helpoimpia kananmunatoasteja. 
Vaasan Sano se leivällä -kampanjassa kerrotaan tunteista leivän muodossa ja kaksi viikkoa sitten yllätin Villen tekemällä hänelle vähän iltapalaa. Tänään tehtiin yhdessä sydänleipiä parit kappaleet ja syötiin niitä minkäs muun kuin kaurapuuron kanssa. 


Tällä kertaa leipä oli Vaasan Taika Vaalea Täysjyvä, joka on leivottu täysjyvävehnästä, -rukista, -kaurasta ja -speltistä. Paljon siis löytyy kaikkea, mutta silti ilman lisäaineita ja laktoosittomana.


Kananmunatoast

Tee haluamasi kuvio leipään piparkakkumuotilla tai veitsellä.
Voitele leipä molemmilta puolilta ja laita paahtumaan paistinpannulle keskilämmöllä. 
Käännä leipä hetken kuluttua, laita rasvaa hieman leivän keskelle ja riko kananmuna.
Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.


Joko ootte osallistuneet Instagramin puolella käynnissä olevaan lukijakilpailuun? Siihen osallistut lisäämällä kuvan omista leipäterveisistäsi tägäämällä @vaasan_leipomot sekä #sanoseleivällä ja #jyväntaikaa. Joka perjantai arvotaan kaksi herkullista eväskoria, lisää säännöistä löydät täältä :-)

6 kommenttia

 1. herkullisen näköset leipukat *_*

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, nuo kyllä on kivan rapeita! :-)

   Poista
 3. eikää niin herkullisen näköisiä!! Mun on pitänyt itsekkin kokeilla tuota tapaa, kun näin joskus instassa jonku videonpätkän :-D täytyy heti huomenna kyllä testata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Vitsi siellä kyllä näkyy aina kaikkea, mutta ne videot aina unohtuu!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.