LOMALLA MIE..

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Vihdoin on mun osalta kirjoitukset (eli terveystieto) tältä keväältä ohi. Voin vain yrittää kuvitella minkälainen stressi teillä on, jotka kirjoitatte nyt useamman aineen. Onneksi silloin on sitten se lukuloma eikä töitä, jotka vie aikaa. Jos vielä tuosta terveystiedosta mainitsen, niin se tuntui menevän ihan hyvin. Aiheet oli sellaisia, joista toivottavasti tiesin tarpeeksi :-D Tsekkailin mallivastauksia Abitreenien sivuilta ja oishan ne vastaukset tietysti saaneet joissain kohti olla vähän laajempia, mutta saa nähä! Nyt on kuitenkin taas aikaa rentoutua iltaisin ja katsoa niitä sarjoja, joiden perään aikaisemmin kaipailin. Omaa aikaa kotona saan taas vähän enemmänkin päälle koittavan flunssan ansiosta ja kohta menenkin tekemään perinteisen inkiväärishotin. Valitettavasti nää flunssat on aina vaan kuitenkin sen verran lieviä, että kouluun ja työssäoppimispaikkaan pitää silti mennä. Mutta nyt ilo irti vapaa-ajasta, palataan pian!

Nyt palataan ajassa viikko taaksepäin ja tsekataan, mitä mie puuhailin:


Mie pyysin isää laittamaan meille ne kaksi makkarin isoa taulua* Deseniolta (* saatu yhteistyössä, linkki sivuille) seinälle, mutta seinä vs. porakone taistelussa seinä voitti tällä kertaa. Seinässä oli toisen taulun paikan kohdalla kivi tai jokin, minkä takia taulun laitto jäi valitettavasti seuraavaan kertaan. Sitten näette kokonaisuuden!


Maistoin uutta Ben and Jerry's:in Cookie Dough -makua, joka oli toosi hyvää! Hyppäs kertaheitolla mun lemppareitten kärkeen ja helposti Oreon ohi. Testatkaa heti.


Pukeuduin vähän mukavammin kuin tässä kuvassa. Tälläkin hetkellä päällä on vain kollaria, mukavuus on kotona mulle kaiken a ja o, mutta kodin ulkopuolella jalassa on joku farkut tai juoksuhousut. Poikkeutena Oonan ulkoiluttaminen kollareissa, jotka sopii yllättävän hyvin Palladiumeihin.


Sain naistenpäivänä pari suklaakonvehtia lahjaksi ja ne oli pakko ikuistaa. Nuo oli niin söpöjä ja herkullisia myös 


Värjäsin hiukset Villen kanssa. Onnistuttiin mun mielestä tosi hyvin vaikka edellisestä kerrasta oli jo vuosi. Sävy näkyykin kuvassa ja kyllä eron hiuksissa on huomannut ainakin selfieissä jossei asukuvissa. Haluaisin vielä joskus vaalentaa, mutta lähiaikoina se ei varmaan tule tapahtumaan :-D Vielä joskus kumminkin.


Paistoin tosi onnistuneen näköisiä banaanilettuja vaikkei ne kyllä näytä pääsevän oikeuksiinsa tässä kuvassa. Taustalla näkyvä Abien kertauskirja oli myös useampaan otteeseen nenän edessä, mutta enää ei tarvitse lukea. En voisi onnellisempi olla, sillä tällä hetkellä tuntuu, että olen enemmän lomalla kuin viime viikolla!


Vaihdoin koneeseen tuon kellon näytönsäästäjäksi, se on kyllä näppärä ja kivan näköinen.

10 kommenttia

 1. Mulla oli tänään maantiedon kirjotukset ja tuntuu ihan hullulta aatella, että kolmosilla niitä kirjotuksia on niin monet yhtä aikaa tai ainaki niin lyhyellä aikavälillä, ku itelle oli aivan tarpeeksi jo nää yhet kirjotukset, huhuh. :-D Mutta kiva postaus, tykkään noista kuvista ku ne on jotenki niin selkeitä ja hyvälaatusia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niii sanoppa!! Meillä se on vuoden päästä eessä :-D Kiitos tosi paljon, huippua saada palautetta laadusta :-)

   Poista
 2. Mitä kaikkea kirjotat? :-) ja millasia tavotteita sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotan äikän, enkun, ruotsin, terveystiedon ja psykologian. Vielä on vähän mietinnässä, että kirjotanko esim yhteiskuntaopin nuitten lisäksi mutta saa nyt nähä ko ei mulla oo vielä ees ollu siitä kursseja :-D Ja noo tavotteet on tietenkin tehä parhaani ja pyrkiä mahollisimman hyvään :-)

   Poista
 3. miekin meinasin kokkeilla tuot jäätelöö mut sit mietin et onkohan vähän äklömakeata mun makuun, kauppaan jäi ehkä vielä maistan :D hyvä jos tuntui menevän hyvin, itse stressaan jo nyt kirjotuksista vaikka niihin vielä kolme vuotta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu äklömakee! Haha älä nyt vielä :-D

   Poista
 4. Mulla on kirjoituskoitos edessä vasta vajaan kahden viikon päästä psykan merkeissä... :D Jännittää jo nyt, kun kaveri kirjoitti terveystiedon ja h-hetki lähestyy lähestymistään. Onneksi nyt on tosiaan vain tämä yksi koe, ensi vuonna sitten lisää... :D Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulla ei oikeestaan jännittäny, ei sitä tavallaan ymmärtäny ettei se oo niinko tavallinen koe ennenko sitte ko kaikki ruokalassa eväitten kans alko järjestäytymään jonoon :-D

   Poista
 5. Mulla alkaa olemaan kirjotukset jo kohta ohi, enää jäljellä huominen enkku ja psyka alle kahen viikon päästä :-D vähän tällee jälkikäteen harmittaa, että jätin kaikki abivuodelle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, hirveesti tsemppii psykaan!! :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.