MINILOMA

perjantai 25. maaliskuuta 2016

.. On enemmän kuin tervetullut. Pidennetyt viikonloput tuntuu heti minilomilta vaikka vapaapäiviä olisi vain yksi enemmän. Mun lomaa parantaa entisestään se, että myös Ville on yhdentoista päivän vapailla. Suunnitelmissa ei ainakaan vielä ole mitään sen kummempaa kuin rentoutuminen. Siitä syystä taidankin laittaa koneen loppupäiväksi kiinni ja avata uudelleen vain sarjojen katsomista varten ;-)


Oli pakko napata kaupasta mukaan joulusuklaalevy, kun sellaisen satuin vielä löytämään. Myydäänkö niitä ympäri vuoden? Mie kuuluin niiden joukkoon, jotka joulun aikoihin harmitteli sitä, ettei piparisuklaa tullut enää myyntiin. Tuo Winter edition on onneksi melkein yhtä hyvää, just sopivan mausteista


Millaisia kevättakkeja teillä on tai aiotte hankkia? Mie tilasin villakangastakin, mutta en ole vielä ihan varma meneekö tuo palautukseen. On ihan hemmetin hankalaa löytää sopivan näköistä ja paksuista eli semmoista, joka sopisi pikkupakkasille ja kylmille kevätpäiville.

2 kommenttia

  1. sanoppa muuta, tää pikkuloma on niin täydellinen! ja mullakin on villakangastakki, Onlystä tilasin kyllä netistä kun en shoppailuihmisiä ole :'D mutta menee vähän isommillakin pakkasilla kun on niin paksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo se on varmaan just semmonen millsta etin :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.