OUTFIT ON THE FLOOR

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Eilisen asu näkyy yksinkertaisuudessaan alapuolella. Suurin piirtein samantyylisiä ovat olleet kaikki muutkin asut viime päivinä ainakin yläosan suhteen. Päiväohjelmaan on kuulunut lähinnä sali, kotona lukeminen ja pari kertaa kaupoissa pyörähtäminen. Viikko on menny taas aivan liian nopeaa ja siksi mulla onkin ehdotus, voisko aina kerran kuussa olla tämmönen viikon mittainen loma? Tai edes vähän pitempi kuin viikonloppu, joohan?
Ennen kuin palaan kirjan ääreen voisin vielä mainita yhden jutun. Mun Lightroomin ilmainen kokeilujakso päättyi torstaina ja äsken mie sitten tilasin sen. Kokeilin ladata koneelle niin Photofiltren kuin -Scapenkin, mutta ensimmäinen ongelma oli jo siinä ettei niillä voinut muokata raw-kuvia. Kokeilin muokkaamista myös puhelimen Afterlightilla, mutta.. :-D Keskiviikon jälkeen alkaakin sitten kunnon tutustuminen tuohon Lightroomiin.


 PAITA H&M FARKUT GT SUKAT H&M KENGÄT NIKE

Mitäs tykkäätte vähän yksinkertaisemmasta asusta ja ennen kaikkea asukuvista(kuvasta)?

6 kommenttia

 1. katsoin ensin että sulla oli tossa shortsit ja mietin hetken että hetkonen :-D tää oli kyllä ihan mukava pläjäys erilaisuutta positiivisesti ! Tsemppiä lukemiseen, itsellä enkun koe edes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! Aattelin, että näppärämpi nuin kuin että ne näkyis kokonaan. Kiitos paljon, toivottavasti sullakin meni koe hyvin :-)

   Poista
 2. Hauska idea kuvata asu noin, nää olis kivoja jatkossakin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että tykkäät!! Varmasti tulee silloin tällöin! :-)

   Poista
 3. ^ Samaa mieltä täällä! Millon nuo farkut on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos! Taisi olla viime keväänä :>

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.