18 X JATKA LAUSETTA

torstai 21. huhtikuuta 2016

Alla 18 lausetta, joita jatkoin mitä kummallisimmilla ajatuksillani. Alkuperäisen postauksen on tehnyt Sara ja tämä oli kuin takaisinheitto kaverikirjojen maailmaan. Vai sanottiinko niitä kaverikirjoiksi? No, tiedätte kumminkin mistä puhun :-D Päivän kuulumisia ja ajatuksia oikeastaan tuleekin jo nuiden lauseiden muodossa, joten höpinät sikseen ja niiden kimppuun!


En ymmärrä... Miksi kouluruokaa arvostetaan niin vähän, sehän on hyvää.

Seuraavaksi ajattelin... Lähteä polkemaan äidin luota kotiin. Nappasin koneen mukaan ja tulin tänne postaamaan (ja viettämään laatuaikaa äidin kanssa).

Viime aikoina... Olen alkanut vähän laiskistua siivoamisen suhteen. Tai kun tiedän, että siivoan kun ehdin niin ei ne tiskialtaassa odottavat astiat enää häiritse (ihan) niin paljon. Aina ei vaan ehdi.

En osaa päättää... Useinkaan esimerkiksi sitä, mitä herkkuja valitsen lauantaille, jossei mulla ole jo jotain erityistä mielessä. Silloin hyllyn edessä saattaa mennä vaikka 15 minuuttia pähkäillessä eri vaihtoehtojen välillä.


Noloa myöntää, mutta... Googlettelen melkein joka kerta postausta tehdessäni yhdyssanoja ja muitakin juttuja varmistaakseni, että kirjoitan ne oikein.

Viikko sitten... Odottelin innoissani Fitnesspäiväkirjojen alkamista, mutta lopulta en edes voinut katsoa sitä suoraan telkkarista vaan vasta seuraavana päivänä.

Kaikista pahinta on... Hukata rahaa. Kadotin ehkä noin kuukausi sitten parikymppisen ja voi vitsi, että harmitti! Luultavasti tiputin sen maahan ja piristin jonkun muun päivää, koska en löytänyt sitä enää mistään.

Muistan ikuisesti... Monia asioita enkä osaa eritellä vain yhtä. Oon just niitä tyttöjä, jotka muistaa muiden sanomiset vielä pitkänkin ajan takaa ja mitä tapahtui milloinkin.
Salainen taitoni on... Joutua kiusallisiin tilanteisiin ihmisiä ohittaessa silloin, jos vastaantulija ei ole kulkenut oikeaa reunaa niin kuin kuuluisi tehdä.

Jos saisin yhden toiveen se olisi... Muutama toive lisää, heh? Paljon rahaa, jolla voisi ostaa kaikkea tarpeellista ja sillä pärjäisi kesänkin.

Minulla on pakkomielle... Katkeamassa oleviin hiusten latvoihin. Jos näen sellaisen hiuksissani, mun on pakko "napsauttaa" se poikki.

Päivän paras juttu.. Ei ollut varmaan mikään. Koko päivää on varjostanut harmitus siitä, että tilaamani kengät tulevat vasta viikon päästä. Lähettipalvelun kanssa on ollut vähän ongelmia: paketin piti olla perillä maanantaina ja eilen sitten laitoin heille viestiä, koska palvelun mukaan kengät eivät olleet liikkuneet Tampereelta moneen päivään mihinkään. Kävi ilmi, että lähetti oli yrittänyt tuoda niitä ja ne oli lähetetty jo takaisin Helsinkiin. Silti palvelu on näyttänyt niiden olevan koko ajan Tampereella eikä minuun yritetty ottaa yhteyttä.


Söin tänään... aamupalaksi puuroa mustikoilla ja mehukeitolla sekä ruisleivän keitetyllä kananmunalla (plus perus juustot yms), koulussa gratinoitua tonnikalapastaa ja salaattia ja kotona kalakiusausta (ja salaattia).

Ärsyttävintä on... Kun joka päivä vaan sataa lunta eikä auringosta ole tietoakaan.

Tekisi mieli... Jäädä tähän sohvalle katselemaan sarjoja, mutta pakko se on vaan nousta.

Minusta on söpöä... Kun joku pikkuinen osoittaa kiintymystään.


Hävetti... Kun liityin erääseen keskusteluun niin, että kaksi henkilöä olivat jo hetken jutelleet ja alkoivat puhumaan sitten sellaisesta kouluun liittyvästä asiasta, joka myös liittyi minuun (kouluun liittyvä aihe). Avattuani suun jäin vaan miettimään, että he varmaan ajattelivat mun kuunnelleen koko keskustelun ajan. Mitä en kyllä tehnyt vaan huomioni kiinnittyi heihin kuullessani ryhmätyöhön liittyvää puhetta

Olenko ainoa, jonka mielestä... Aamupala on päivän paras ateria? Puuroa, leipää, keitettyä tai paistettua kananmunaa, smoothie, banaaniletut.. Niin monia hyviä vaihtoehtoja, joita onneksi voi syödä myös ilta- ja välipalaksi!

4 kommenttia

 1. haha tää oli aivan sika kiva postaus, rakastan näitä sun postauksia ❤️

  VastaaPoista
 2. Aaah, mäki rakastan aamupalaa, aamupalalla saa syödä kaikkee erikoista hyvää, niinku ite tykkään just karjalanpiirakoista ja jogurtista+myslistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii sanoppa muuta! Pitää kyllä taas joskus leipoa karjalanpiirakoita, ne on itsetehtynä niiiin hyviä ♥

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.