ALL GOOD

lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kone toimii taas ja kaikki on hyvin. Koko prosessi meni yksinkertaisuudesaan näin: ensin päivitin kymppiin, mutta Lightroom ei toiminut. Palautin takaisin 8.1, jonka jälkeen kone tökki jo muutenkin. Päivitin uudestaan kymppiin, jotta sain asennettua koko Windowsin uudestaan eli palautettua tehdasasetukset ynnä muut, koska 8.1:ssä en enää päässyt asetuksiin tekemään sitä. Nyt latailen tähän takaisin omia ohjelmiani ja äsken muuten muokkasin uudestaan edellisen postauksen kuvat. 
Muuten lauantai onkin sujunut rauhallisissa merkeissä: heräsin ilman herätystä puoli ysin aikoihin ja söin aamupalaa Uutta päivää katsellen. Kympin jälkeen lähdin salille, jossa vierähti varmaan noin 1,5 tuntia jalkoja treenaillen. Nyt iltapäivällä olen jatkanut Up:n katselua, herkutellut Vaasan leipomomyymälästä ostetuilla parilla leivoksella (sijaitsee samassa rakennuksessa salin kanssa) ja karkeilla ja värkännyt tässä koneella. Mitä on vielä suunnitelmissa? Siivota vähän, katsoa lisää sarjoja ja käydä äidin luona. Ihanaa lauantaita tyypit!


Ostin tällä viikolla ensimmäistä kertaa pakastepinaattikeittoa ja on varmasti sanomattakin selvää etten ole sitä myöskään itse ikinä tehnyt. Oli pakko ostaa testiin, koska en muistanut tykkäänkö siitä vai en (jos joltain on mennyt ohi, mie rakastan pinattilettuja). Jatkoon menee ja ostan lisää varmasti jo lähiaikoina!


Selfie ennen asukuvien ottamista


Tein ihan perinteisiä voisilmäpullia pari viikkoa sitten ja saattaa olla, että maistelin vähän taikinaakin. Siitä ei maha tykännyt :-D


Oliko muilla tämmöisiä pikkukirjoja pienenä tai miksei edelleenkin? Siivoilin kaappeja ja löysin näitä yhdestä "muistolaatikosta" vinon pinon. Yllätyksekseni huomasin viime viikolla Postissa, että näitähän myydään edelleen. Niin söpöjä!


Samasta laatikosta pikkukirjojen kanssa löysin myös mun vanhoja päiväkirjoja niin ala- kuin yläasteajoiltakin ja varsinkin ensimmäisenä mainittuja on hauska lukea. Vitsi niitä harakanvarpaita :-D

8 kommenttia

 1. Ai että pinaattikeitto on niin hyvää, pitääkin pitkästä aikaa taas tehä joku päivä!:D se on kyllä todellinen pikaruoka ja edullinenkin vielä, tee ihmeessä ens kerralla ite, saat paljon parempaa vaikka toi valmiskin on ihan ok!
  En oo ennen kommentoinu mut sun blogi kuuluu kyllä suosikkeihin, sun postaukset on jotenkin ihanan arkisia verrattuna muihin lukemiini blogeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua ja ihanaa että kommentoit! Toivottavasti tuo arkisuus on vain hyvä juttu :-D Pitääpä koittaa tehdä ite, nyt oli vaan hyvä maistaa ensin valmista. Kiitos tosi paljon sun kommentista ♥

   Poista
 2. Oi jos tykkäät pinaattilätyistä niin kannattaa kokeilla pinaattipullia! Eli vähä niiku jauhelihapullia mut vaa pinaatista. Niin monella eritavalla parhaita!! varsinkin jos ne ovat ite tehtyjä ja sitruunaisia.

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo en oo ikinä kuullutkaan! Pitääpäs alkaa googlettelemaan ohjeita!!

   Poista
 3. pinaattipullat on kyllä hyviä ! varsinkin kun laittaa sitruunaa sekaan tai sellasta jännää appelsiinisössöä :D kiva postaus ! ja joo mä en ees halua kommentoida tota päiväkirja asiaa, huh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä päästä maistamaan, ko kerta jo useampi suosittelee!

   Poista
 4. vanhat päiväkirjat on ihan parhaita :D Laatu viihdettä jos siltä häpeän tunteelta pystyy lukemaan. Mun ekoista päiväkirjoista on jo yli 15 vuotta aikaa, että niiden sisältö on aika helmeä :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh joo kyllä ne tekstit niittä on välilla aikamoisia :-D Mutta onneksi ne on tallessa ja nykyään tämä blogi sen tilalla!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.