ASUKUVAT JA APUA WINDOWSIN KANSSA

torstai 7. huhtikuuta 2016

Olen viimeiset kaksi päivää vääntänyt Windowsin kanssa. Päivitin sen kymppiin sunnuntaina toivoen, että se lopettaisi kaatumisen ja blue screen -virheen. Kaikki oli hyvin eiliseen asti, kunnes huomasin ettei Lightroom enää toiminut. Googlettelin kaikilla mahdollisilla hakusanoilla ja sain selville ettei se välttämättä toimi kympissä. Koitin aluksi latailla erilaisia ohjelmia ja ladata Lightroominkin uudestaan, mutta mikään ei auttanut. Tänään sitten päivitin koneen takaisin 8.1:seen ja tilanne ei paljon parantunut. Nyt ei enää asetukset aukea enkä ole vielä löytänyt kiertotietä tehdasasetusten palauttamiseen ja Windowsin uudelleen asentamiseen. Saattaa siis olla, että ainakin postaustahti hiljenee. Tätä postausta tulin näpyttelemään äidin luokse, mutta enhän mie tänne joka päivä ehdi. Nyt kysynkin teiltä, onko siellä ketään joka osaisi auttaa asian kanssa? Pistäkää vaikka viestiä snapissa memmasnap. 
Asukuvat nappasin eilen ennen töihin lähtöä, koska luovutin jo sään suhteen. Taitaa olla turha odottaa tuon sateen loppumista ainakaan vielä pariin päivään. Toivottavasti nuo kuvat ei näytä kovin hirveiltä (parempaan en nyt tällä hetkellä pysty), oli nimittäin melko outoa pitkästä aikaa muokkailla ja tehdä tätä postausta pöytäkoneella. :-D


PAITA GT HOUSUT NEVER DENIM/BIK BOK

8 kommenttia

 1. en kestä oikeesti kuinka kaunis oot ❤️ toi paita on muuten tosi kivan näkönen ! meitsin suvust osais auttaa ton asian kaa mut itse en osaa joten koita pärjäillä ja toivottavasti saat apua/selkyyttä asiaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos tosi paljon! Jep se on niin mun värinen :-D Toivottavasti, oon taas värkänny tässä pari tuntia tän kans

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia susta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh unohin vastata näihin teidän muihin kommentteihin, kun vastasin tuohoh ekaan. Kiitos paljon Sini! :> Hymyn sait huulille!

   Poista
 3. Ihanaa etten oo ainut joka on kamppaillut ton Windows kympin kanssa :D Itellänihän tää taistelu ton koneen kanssa alko yli kuukaus sitte ku päivitin siihen kymppiin. Päivitin siis seiskasta kymppiin ja sen jälkeen ei koko kone enää auennukaa, nice.

  Mulla isä sai sen sitte jotenki palautettua sen seiskan takasin mut sit itunes oli kadonnu jonneki eikä se enää toiminu. Ja sitä ei noin vaan ladattukaa uuestaan. Ostettiin uus kiintolevy(?) ja laitettiin levykkeiltä alkuperäisasetukset koko roskaan :D

  Alkuperäisasetusten jälkeen oli pakko ladata se kymppi takas ku ei sitä seiskaa jotenki enää saanukaa takasin (tykkäsin seiskasta enemmän, yhyyy). Mut nyt siihen on sit saatu se itunes takasin mut sit tuliki taas uusia ongelmia :D

  Mut mitä oon kuullu nii tosi monilla on kaikennäkösiä ongelmia tosiaa ollu ton kympin kanssa. Toivottavasti ne tajuis niitä juttuja korjata.

  Sun ongelmaan en kyl valitettavasti osaa auttaa ku oman ongelmaniki pistin muitten ratkaistavaks :D Mut toivottavasti löytyy pian joku ratkasu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei me varmasti todellakaan olla ainoita, tuosta kympin petollisuudesta pitäs olla enemmän tai helposti löydettävämpiä juttuja netissä!
   Oli muuten hassua, kun käytin tossa konetta jossa oli seiska. Mie taas tykkään kasista vaikka tuntu se kymppiki ihan näppärältä. Onneksi löytyi ratkaisut molemmille!

   Poista
 4. En valitettavasti pysty auttamaan sua Windowsin kanssa, mutta eiköhän tänne tule joku tekninen enkeli apuun :D
  Sun asu on ihanan rento, tykkään! :)

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia hurjasti! Selvitin onneksi itse tilanteen :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.