WEEKEND MOOD

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hauskaa vappua tyypit! En tiedä kuinka moni lukee postauksia tänään, mutta toivottavasti siellä on teitä edes jokunen :-D Mie en juhli vappua tänäkään vuonna sen kummemmin ja mun mielestä se onkin oikeastaan lähinnä yksi päivä muiden joukossa. Munkkienkin leipomisen jätin toiseen kertaan ja kävin ostamassa kaupasta jotain, josta näette kuvan alempana. Viikon päästä on kuitenkin jonkunlaista reseptiä luvassa ja siitä voitte olla varmoja. Tulee olemaan valinnan vaikeus päättää, minkälaisen kakun leipoisin äidille tällä kertaa. Haluaisin kokeilla niin monia erilaisia vaihtoehtoja ja leipoa esimerkiksi juustokakkujakin useammin, mutta sitä varten pitäisi ostaa joku pienen pieni vuoka, koska eihän siitä nyt tulisi mitään, jos me täällä kahteen pekkaan joka viikko syötäisiin kakkuja :-D


Katsoin alkuviikosta Shamelessin loppuun Netflixsistä (toivottavasti lisää jaksoja tulee pian) ja meinasin seuraavaksi alkaa katsomaan O.C.:ta. Mun harmikseni Ville ilmoitti, että hänkin haluaisi alkaa katsomaan kyseistä sarjaa :-D Katsottiin nimittäin viime viikonloppuna The New Girl:in viimeiset jaksot, joten uutta katsottavaa White Collar:in rinnalle kaivataan. Onneksi Sykkeen loputkin jaksot tulivat Areenaan, joissa on taas hetkeksi katsomista.


Koirakamu on taas ollut parturoitavana ja nuorentui (ja pienentyi)  huomattavasti ♥ 


Kokoelma sai lisää täydennystä, kun kävin ostamassa Muumitalo -mukin viime viikolla. Tuo on niin söpö!


Ei vappua ilman munkkeja vai? :-D Jätin leipomiset ensi viikonloppuun ja kävin ostamassa testiin Omar-munkin ja oli muuten hyvää. Itse en edes hirveästi enää välitä niistä karkeista ja jäätelöä en ole vielä maistanut, mutta tuo kyllä pärjää hyvin Arnoldsin munkeille. Toivottavasti nuo ovat tulleet jäädäkseen kauppoihin.


Kävin viikolla auttamassa tyttöjä hippibussin tekemisessä, jota valmisteltiin Leviä varten. Itse en voinut lähteä mukaan, mutta menee se vappu näin kotona rentoutuessakin.


Torstaina mentiin Iitan kanssa asukuvien ottamisen jälkeen kahville Coffarin ja vaihdettiinkin siinä kuulumisia tovi jos toinenkin.

2 kommenttia

  1. mitäh saako nuita munkkeja kaupoistakin :o ?! Itse maistoin kys munkkia uimahallin kahvilasta vain :D luulin että oli joku heidän erikoisensa, tyhmä minä :D... ihanan näköinen tuosta koirakamusesta jälleen ❤️ ja ihana postaus kaiken kaikkiaan ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi saa!! Oli nimittäin niin hyvää, että on kyllä pakko ostaa joskus lähiaikoina uuestaan :-D Kiitos hurjasti :*

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.