BUCKET LIST FOR SUMMER 2016

lauantai 21. toukokuuta 2016

Eiköhän nyt ole jo ihan sopiva alkaa suunnittelemaan tulevaa kesää. On oikeasti vaikea uskoa, että koulua on enää kymmenen päivää ja sitten on kesä. Lomaa se ei varsinaisesti mulle tänä vuonna taida tarkoittaa (koska sain töitä), mutta kesä se on silti. En malta odottaa nuiden asioiden tekemistä, joita tuohon alle listasin! Odotukset on todella korkealla ja kesään liittyy perinteisesti juhliakin, jotka unohdin alempana mainita. Tarkoitus olisi lähteä juhlimaan serkun valmistujaisia Kuopioon ja lähempänä juhannusta on Villen pikkusiskon rippijuhlat. Niitä varten pitäisi käydä ostamassa ainakin uudet balleriinat tai vastaavat, koska tänä kesänä en edes yritä kävellä korkkareilla. Ne on niin mun mukavuusalueen ulkopuolella. Nyt listan pariin:


Tee vihdoin ja viimein nuotiolla tai paistinpannulla S'moreseja

Rusketu. Oikeasti. Viime kesältä muistoksi jäi vaan säälittävät rajat, jotka enää just ja just erottaa. Ja jossei aurinko paista tai en ehdi sitä ottamaan, turvaudun ensimmäistä kertaa purkkirusketukseen.

Kauniiden kesämaisemien ja -öiden kuvaaminen on varmaan itsestäänselvyys? On mahtavaa, miten ympäristön vihertyessä joka paikassa on potentiaalinen kuvauspaikka toisin kuin talvella.

Paista isän kanssa perinteiset muurikkalätyt ainakin kerran.

Tee töitä. Kirjoitin eilen työsopparin ja koko kesä meneekin aikalailla siinä. Vähän hassu lisäys tähän listaan, mutta olennainen osa tulevia kuukausia.


Lue ainakin pari kirjaa, mutta mielummin useampi. Toivottavasti lukemiselle löytyy aikaa huomioon ottaen edellisen kohdan! Kirjojen maailmaan uppoaminen on vain niin ihanaa.

Ei ehkä ihan kesään liittyvä, mutta isän luona tämä on kuitenkin tehtävä. Maalaa se hemmetin keittiöryhmä.

Käy seikkailupuistossa, frisbeegolffaamassa tai minigolffaamassa. Eli jotain uutta ulkona tehtävää haluaisin kokeilla.

Osta torilta tuoreita marjoja tai vihanneksia - ihan mitä vain mieli tekee!

Käy poimimassa pakkaseen talven varalle mustikoita ja osta torilta mansikat samaan paikkaan.


Yritä oppia uusien kampausten ja lettien tekemistä. Huom yritä :-D Ranskanlettihän multa jo melkein välttävästi onnistuu, joten ehken mie ihan toivoton tapaus ole!

Kokeile uusia kesäisiä reseptejä niin ruuanlaitossa kuin leipomisessa. Esimerkiksi britakakku tai -torttu houkuttelisi aikalailla ja onhan mulla ainakin yhdet juhlat kesällä joihin leipoa eli omat synttärit.

Käy ainakin yksillä festareilla.

Älä pala - varmaan ihan hyvä tavoite ruskettumisen rinnalle :-D Onneksi tuo on aika harvinaista täällä Suomessa, paitsi jos sattuu nukahtamaan aurinkoon.

Käytä sateisina päivinä aika hyödyksi siivoamalla perusteellisesti, mutta katsele myös paljon sarjoja.


Käy mahdollisimman pian ostamassa kesän eka jäätelö kiskalta ja koita kerrankin syödä niitä myös useampi kuin vain se yksi kesän aikana.

Osta kaappiin lisää hameita ja ensimmäinen kesämekkosi.

Pyöräile tavallisen arkiliikunnan lisäksi vaikka siltojen lenkki tai jokin muu pitempi matka lämpimänä päivänä.

Käy melomassa kanootillla.

Rentoudu mahdollisimman paljon.

PS. Voitte vaan kuvitella, kuinka mua harmittaa, kun tämän postauksen ajastaminen ei onnistunut. Tämän oli tarkoitus tulla blogiin eilen, mutta jostain syystä julkaisu ei ollut onnistunut. Parempi tuuri ensi kerralla!

8 kommenttia

 1. "Onneksi tuo on aika harvinaista täällä Suomessa, paitsi jos sattuu nukahtamaan aurinkoon."

  Tässä mun on oltava eri mieltä - helatorstaina paloin ensimmäistä kertaa nenältä ja niskalta. Muutenkin palan joka kesä vähintään kerran, viime kesänä taisin palaa 2-3 kertaa :D Mutta hyviä kohtia sullakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Sun pitää vaihtaa isompaan suojakertoimeen :-D
   Mietin tuota kohtaa kirjoittaessa, että laitanko nuin, mutta jätin sen sitte tuommoseksi. Koska mie en oo muuten tainnu täällä vuosiin palaa ko just sillä, että oon nukahtanu aurinkoon - me kaikki ollaan vaan niin erilaisia ihonkin suhteen

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa sun suunnitelmat! Ja hei 10 päivää koulua vaan mullakin jäljellä, tosin oon itse opettaja ja saan vaan lomailla kesän :) Eka kesä, jolloin ei tarvitse tehdä kesätöitä - niin ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, ihanaa ja varmasti ansaittua lomaa siis sulle! Mulla meni viime kesä samoissa merkeissä ja nyt itse asiassa ensimmäistä kertaa olen koko kesän töissä, joten saa nähdä miten jaksan painaa hommia :-D

   Poista
 3. täytyy sanoa että olihan ihanat kuvat ❤️

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä todella hyvälle! Ite aion suojata ihoni todella hyvin, on vieläkin hiukan herkillä rankasta lääkekuurista joten en ota riskiä palamiselle (vaikken yleensä pala koskaan). Itelläni on vielä kesän ajan töitä (mahtuu sinne lomaakin), sitten syksyllä alkaa AMK. Vähän jännittää, koulun penkillä istumisesta kun on kuitenkin jo useampi vuosi! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mieki oon aatellu käydä tsekkaamassa, mitä uutuuksia aurinkosuojiin on tullu! Ei sitä kuitenkaan ihan varta vasten viitsi ihoa vanhentaa, jos jo vähällä vois suojata :-D

   Oi, että! Onnea koulupaikasta ja samaa onnea myös opiskeluun! Mulla on vielä vuosi nykyistä jäljellä ja sitten itsekkin ehkä suuntaan sinne amk:iin :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.