GRILLAILUA

tiistai 10. toukokuuta 2016

Viime viikolla potkaistiin grillikausi käyntiin ja ei varmaan tarvitse edes mainita, kuinka hyvää ruoka oli? :-D Mie vastasin salaatista ja kyllähän sekin näytti hyvin maistuvan. Ilmakaan ei olisi voinut olla sen parempi vaikka kotiin lähtiessä olikin jo vähän viileää. 
Hieman ennen kyydin tuloa etsiskelin kaapista balleriinat esiin grillailua varten ihan vain huomatakseni, että olisin voinut pestä ne viime syksynä. Ne pääsivät puhdistettaviksi vaaleitten Nikejen kanssa, jotka myöskin olivat keränneet itseensä likaa jo ihan kiitettävästi. Vähän vaan näytti siltä, että eilisessä pesussa ei paljon liat irronneet. Pitää ehkä koittaa vielä järeämpiä keinoja tai sitten vain tyytyä siihen, että lika on niihin liian hyvin pinttynyttä (hankasin ensin hammasharjalla, liotin tunnin ja sitten pesin koneessa.) Pitemmittä puheitta taidan siirtyä koulutehtävien kimppuun, joten toivon vain ettei teillä ole nälkä tätä postausta lukiessa ;-)

2 kommenttia

  1. oih niin hyvännäköistä :<> ! harmi vaan et täällä on just yks nälkänen tyty kel alkaa treenit ja viimeks oon syöny eile illal puuroa :'( en pidä tästä, noh ehkä illalla saan jotain :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :-D Muista syödä säännöllisesti :-) Ja kiitos!

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.