ITSE TEHDYT PINAATTILETUT

torstai 12. toukokuuta 2016

Äsken mie niitä tein ja te olitte ihan oikeassa siitä, että kyllä ne vaan voittaa kaupan valmisletut. Varsinkin ne yksilöt, jotka on saanu pintaan vähän enemmän väriä ja on ihanan rapsakoita. Kylmänä syötynä. Vielä kun hilloa saisi niin makuelämys olisi täydellinen eli sitä ostan varmasti ensi kertaa varten. Enkä muuten osta mitään puolukkahilloa vaan jotain marjaista kuten vadelmahilloa. Olenko ainoa, joka käyttää muita hilloja tai sokeria perinteisen puolukan sijaan? :-D


Pinaattiletut

0,5 l maitoa
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl ruisjauhoja (tai vehnäjauhoja)
2 kananmunaa
1-2 tl suolaa
(1-2 tl sokeria)
150 g pussi pinaattia

margariinia tai öljyä paistamiseen

Vatkaa keskenään sekaisin maito, jauhot, mausteet ja kananmuna. 
Lisää joukkoon sulanut pinaatti ja anna taikinan turvota hetken aikaa. 
Paista lämpimällä pannulla, kunnes pinta on rapsakka ja kauniin värinen.
Nauti!

6 kommenttia

  1. oikeastaan kaikki itsetehty on aina parempaa ! mutta nam !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se melkein tuppaa olemaan :-)

      Poista
  2. Mä käytän aina vadelmahilloa!

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa yksi joka käyttää makeeta pinaattilettujen kanssa :D Toinen mitä muut ihmettelee kovasti on se että laitan kaverin kanssa välillä kermavaahtoa pinaattilettuihin. Kannattaa kokeilla, on muuten yllättävän hyvää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohho! Sillonhan siitä tulee jo ihan jälkkäri :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.