MY EVENING ROUTINES

tiistai 31. toukokuuta 2016

Tänään on vuorossa yksi teidän toivomistanne postauksista eli mun iltarutiinit. Toive on ollut jo hetken aikaa ylhäällä puhelimen muistiossa, mutta eipä nuita oikein talvella voinut alkaa kuvaamaan :-D Mun illat pyörii useimmiten aika samalla rutiinilla. Iltatoimet alkavat päivästä riippuen kuuden ja kahdeksan välillä eli yleensä sen jälkeen, kun olen käynyt salilla. Alla pääsettekin tutustumaan niihin tarkemmin:


Kotivaatteiden vaihto

Vaihdan farkut pois jalasta heti kotiin tullessani ihan mukavuussyistä, mutta myös sen takia etten sotke niitä tai muitakaan päällä olleita vaatteita. Olen jo pienestä pitäen oppinut, että on erikseen kotivaatteet ja sitten ne muut, joilla ollaan koulussa ynnä muualla. Ihmettelinkin aina niitä kavereita, jotka hengaili kotona farkuilla :-D Ja varsinkin sitä, jos joku oli farkuissa petaamattomalla sängyllä. Sehän on istunut niillä vaikka missä! Haha mutta tosiaan, mukavuus ennen kaikkea.


Iltapala 

Iltapalan syön nälän tullessa. Useimmiten se tulee kahdeksan ja yhdeksän välillä. Tavallisimpia vaihtoehtoja ovat hedelmät (esim vesimeloni, omena, banaani, kiivi), munakas, raejuustoa sokeroimattomalla vadelmakeitolla, banaaniletut tai joskus ruisleipä. Kuitenkin sellainen, joka piettää nälkää yön yli ja maistuu hyvälle.


Bloggaus, sarjojen katselu ja postausten lukeminen

Yllä mainituille on hankala määritellä ajankohtaa, koska nuitahan nyt tulee tehtyä silloin kun aikaa löytyy. Tällä hetkellä sarjoista seuraan Kardashianeita, Rouva Ministeriä, Salkkareita, Olipa kerran ja Fitnesspäiväkirjoja. Villen kanssa katsotaan edelleen O.C.:ta ja Kovat kaulassa Netflixsistä. Myös Uusi päivä kuuluu mun lemppareihin ja mie niin toivoisin, että sen ihan ensimmäiset jaksot tulisi Areenaan. Kesäuusinnat alkoi taas pyörimään, mutta ne jatkui taas jostain 200. jaksosta. Aloin seuraamaan sarjaa vasta tuonkin jälkeen ja ois kiva nähdä, onko ne ekat jaksot hyviä!


Suihku

Suihkussa tulee tietysti käytyä joka ilta ja samalla pesen enimmät meikit kasvoilta tai hien rippeet salilta. Hiuksia olen jo jonkun aikaa pessyt noin pari kertaa viikossa, mutta saas nähdä lyhentyykö pesuväli nyt kesän tullessa, kun ilmat lämpenee ja tulee hikoiltua enemmän.


Hampaiden pesu ja kasvojen hoito

Hampaiden pesu, ripsivärien puhdistus ja kasvojen rasvaus ynnä muu tapahtuu hetkeä ennen nukkumaan menoa. Varsinkin hampaiden läpikäyminen hammaslangalla tuntuu välillä ylitsepääsemättömän ärsyttävältä, mutta en silti voi jättää hampaita tai meikkejä puhdistamatta. Siitähän tulis ihan hirveät omatunnon tuskat :-D

idkuva

 Nukkumaan

Viimeiset somen selailut, juttelua Villelle ja puhelin lataukseen. Koeviikolla olen vielä vähän saattanut silmäillä jotain tärkeimpiä juttuja, mutta silmäilyyn se yleensä jääkin. Pyrin olemaan sängyssä kymmenen ja puoli yhdentoista välillä, mutta kyllähän se aika usein yli puolen venyy. Puhelimesta olen säätänyt automaattiseksi Night shiftin, joka vähentää sinistä valoa. Oletteko te kokeilleet sitä? Viimeiset vesihörpyt, käsien rasvaus ja pää tyynyyn.

6 kommenttia

 1. Olipa kiva postaus! Katso melkein kaikkia samoja sarjoja kuin minä, harmi että salkkarit ja uusi päivä jää tauolle mutta onneksi voi katsoa vanhoja jaksoja:)

  http://love-sannar.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Niiimpä ja kuulemma Uuden päivän ekoja jaksoja löytyy youtubesta, joten siinä ratkaisu mun ongelmaan :-D

   Poista
 2. Ei vitsit kuinka kiva postaus! Mulla on ihan sama juttu noiden kotivaatteiden kanssa :-D


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Vilhelmiina! Pitäis muuten ostaa jotain uusia rentoja housuja :-D

   Poista
 3. yhdyn edellisiin :) ! ihan sikankiva postaus, varsinkin tälläset on itselleni niitä lemppareita. on niin kiva katsoa mitä muut tekee ja tekeekö ne erilailla vai samallalailla. itselläni on ihan sama nuo kotivaatteet kanssa, heti kun on koira käytetty nii kotivaatteet kiireellä päälle :D en tiedä vain mitään mukavampaa kuin koulupäivän jälkeen vaatteiden vaihto...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Ella! :> Ja karvat on kyllä jotain niin hirveetä vaatteissa, jos niitä on paljon :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.