OODI NEVER DENIMEILLE

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

En ole vielä koskaan tainnut hehkuttaa teille nuita maailman mukavimpia farkkuja? Onneksi muutama muu bloggaaja on sen jo tehnyt, mutta jos joku oodia Never Denimeille ei ole vielä lukenut, niin kohta on.

Minäkin käytin Dr. Denimeitä ainakin pari vuotta, jos en pitempäänkin ennen kuin löysin Bik Bokin farkut. En ala tässä nyt sen kummemmin valittamaan Dr. Denimeistä tai esimerkiksi niiden huonosta kestävyydestä, koska ainakin mulla malleista Lexyt kestivät useita kuukausia ja lahkeetkin olivat suht sopivan mittaiset. Mutta Never denimit ovat vaan niin mukavia. Päivästä toiseen. Ja kestävät. Myös kangas pysyy kuulkaas aika hyvin mallissaan tai niin on ainakin nuissa mustissa pysynyt, jotka ovat tietysti olleet kaikissa ahkerimmassa käytössä (ehkä noin viisi kuukautta). Mainita voisi myös etutaskuista, koska joissain farkkumalleissa ne ei oikein asetu kunnolla, mutta näissä ei ole sitäkään ongelmaa. Malleista löytyy niin matalaa-, normaalia- kuin korkeaavyötäröä ja samoin on eri pituisia lahkeita. Nyt kesää kohden on tullut lisää rikottuja malleja, joista kyllä epäilen ettei kaikkia ole ainakaan vielä täällä Rovaniemen myymälässä.


Oottehan jo kokeilleet? Jos ette, menkää! Kuun loppuun myymälässä saa opiskelijakortilla alennusta -10% ja muistaakseni Pivossa taisi myös ainakin aiemmin olla joku alennus? Eikä muuten ole mikään yhteistyö tai mainos - ihan vain tässä kulutan opiskeluaikaa teille muuten vain nuita farkkuja suositellakseni :-D Nyt siis takaisin psykologian pariin, menkää te sovittamaan nuita ihanuuksia!

4 kommenttia

 1. Allekirjoitan ihan joka sanan kyllä tästä! :D Mäkin kokeilin vasta nyt alkuvuodesta ekaa kertaa Bik Bokin farkkuja, ja ihastuin täysin! Aiemmin en oo niitä varmaan sen vähän korkeemman hinnan vuoksi kokeillut, kun oon ostanut vaan jotain parinkympin farkkuja, jotka on venähtäneet tai kuluneet melkein heti. Mutta nyt en mitään muuta käytäkkään, ne mustat korkeavyötäröiset on kyllä ihan lempparit. :) Ja sekin vielä, kun ite tykkään nimenomaan korkeavyötäröisistä farkuista, niin Never Denimit todella on tarpeeksi korkeat, kun muiden merkkien farkut jäävät usein mulla liian alas omaan makuuni!

  Tulipas tästäkin kauhea ylistysteksti, mutta on ne vaan hyvät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Ei haittaa vaikka tuli ylistysteksti, sellaisen ne nimenomaan ansaitsee :-D

   Poista
 2. mie tarttisin kyllä uusia farkkuja..

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.