OUTFIT FOR THE MOVIES

lauantai 14. toukokuuta 2016

Käytiin eilen katsomassa Naapurit kakkonen eikä se tuottanut pettymystä - päinvastoin! Ensimmäinen osa taisi näissäkin olla parempi, mutta suosittelen kyllä katsomaan molemmat. Mun ääneen naurattamiseen tai sellaiseen oikeaan nauramiseen vaaditaan todella paljon, mutta kyllä tuo hymähtämään, naurahtelemaan ja myötähäpeämäänkin sai jopa niin paljon, että välillä oli pakko peittää kasvot. Ei sitä vaan hetkittäin voinut katsoa :-D 
Asukuvat käytiin nappaamassa vanhassa Citykäytävässä, mutta ei ehditty montaa minuuttia kuvaamaan ennen kuin vartija tuli lukitsemaan portit. Tuossa ympärillä on yrityksiä ja pari kerrostaloa, joiden alue lukitaan yöksi. Tuollaisia taitaa olla aika harvassa ainakin täälläpäin, mutta tulee ainakin turvallinen olo jossei muuta.
Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää, että vaihdoin nahkahousut juoksuhousuihin ennen elokuvan alkamista. Ei nimittäin ois ollu ihan mukavimmasta päästä istua nuilla varsinkin, kun nostelin jalkoja koukkuun penkille ynnä muuta. Istuttiin siis takarivissä eikä mun vieressä istunut Villen lisäksi muita, joten ei tarvinnut miettiä häiritsenkö lähellä istuvia samalla, kun tein oloni mukavaksi. Nyt taidan siirtyä jäätelöni kanssa kouluhommien pariin. Rentouttavaa viikonloppua!


PAITA GT RUSETTIPONKKARI BIK BOK TEKONAHKAHOUSUT VERO MODA KENGÄT NIKE

4 kommenttia

 1. ootko millon ostanu tuon paian? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasta pari viikkoa sitten eli varmasti löytyy vielä! :-)

   Poista
 2. oi nätin simppeli asu, mutta sopii sulle tosi mainiosti !

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.