RAHKAPIZZA (POHJA)

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Uusien reseptin kokeilu jatkui perjantaina. Kokeiluun pääsi rahkapizza, josta myös Ville tykkäsi pienten ennakkoluulojen saattelemana. Eihän tuo hirveän nätin näköinen ole, mutta näyttääpä ainakin itse tehdyltä :-D Meidän sopimus oli, että kun mie sain päättää millainen pohjasta tulee, päätti Ville päälliset. Niitä olivat pekoni, jauheliha, ananas ja juustoraaste. Muun muassa juuston määrästä vasemmalla puoliskolla voi arvata, kumpi söi kumman puolen. Pohja todellakin menee jatkoon ja voitti mun mielestä pelkistä munista tehdyn koostumuksensa puolesta. Vielä vähän laajemmalle alueelle tuota taikinaa olisi voinut levittää, mutta muuten onnistui kyllä täydellisesti!


Rahkapizza


3-4 dl kaurahiutaleita
300g maitorahkaa
2 kananmunaa
ripaus suolaa
1 rkl leivinjauhetta

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi esimerkiksi vatkaimella. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle tai vaihtoehtoisesti voideltuun uunivuokaan. Esipaista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia (kunnes pohjasta on tullut hieman rapea). Nosta pohja uunista ja levitä päälle valitsemasi täytteet. Paista noin 30 minuuttia välillä tarkkaillen.

Joko olette kyseistä pohjaa testanneet? 

6 kommenttia

  1. oi näyttääpä herkulliselta ! täytyy kyllä itsekkin ehdottomasti testata !

    VastaaPoista
  2. Nam, tuota pitäisi testata jonain päivänä! Vaikuttaa kyllä todella helpolta reseptiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sii ei tuo kyllä hankala ollu, mutta nälkäsenä ei ois jaksanu oottaa paistamisaikaa :-D

      Poista
  3. Näyttää kyllä tosi hyvältä ja simppeliltä reseptiltä! :) Jee, kiitos tästä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ole hyvä, huippua jos menee teilläkin testiin :-)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.