WEEK 19

tiistai 17. toukokuuta 2016

Ihanaa alkanutta viikkoa taas kaikille! Ei olekaan enää kuin pari viikkoa, kun ollaan jo kesäkuussa. Fiilistelen edelleen silloin tällöin tuota valoisuutta, jota nukkumaan mennessäkin vielä riittää ja edelliset asukuvatkin otettiin puoli yhdeksän aikoihin. Viikonloppu vierähti taas aika nopsaa kouluhommien, sarjojen ja ihan vaan oleskelun merkeissä. Sain esimerkiksi katsottua Sykkeen kolmannen kauden loppuun ja olen niiin koukussa O.C.:hen. Sadesäät piti aika hyvin kotosalla, mutta olipahan aikaa tehdä kotitöitä, joita on jo hetken aikaa pitänyt tehdä. Esimerkiksi lattian luutuaminen on sellainen, jota tulee aika pitkälle välteltyä. Ehkä syy on vaan meidän surkeassa mopissa, jonka tilalle pitäisi ostaa vähän uudempi versio.
Sarjoista puheen ollen, tykkään nykyään katsella sisustussarjoja vaan enemmän ja enemmän sivusilmällä. Siis sillä tavalla, että se nytkin tuossa taustalla pyörii ja mie sitä välillä vilkuilen ja kuuntelen. Vaikka kyseisissä ohjelmissa onkin kohteena usein omakotitalot, on ne silti niin inspiroivia. Mun seuraava askel täällä meidän kodissa olisi edelleen se keittiöryhmän maalaus tai sitten joko uuden tv-tason tai lipaston ostaminen. Mutta kun sitä sopivaa ei vain osu kohdalle! Onneksi sanonta kuuluu, että sisustaminen on ikuisuusprojekti. Eihän tästä nyt koskaan valmista tule :-D

Tässä oli sellainen kuuluisa en-ole-suunnitellut-mitä-kirjoitan -avaus ja jottei mene enää yhtään sekavammaksi, eiköhän siirrytä kuvien pariin:

collage1mama 
1. Tätä on tullut testailtua nyt muutaman kerran, mutta vielä pitäis ostaa oikean mallinen sivellin
2. Aiivan tavallinen asu kaupungille lähtiessä
collage2mama 
3. Täytekakkua ja jäätelöä Villen mummon luona äitienpäiväkahveilla 
4. Amk:in opiskelijat pietti meille liikuntaa, jossa tehtiin ryhmissä erilaisia tehtäviä ja tässä
 niistä yksi :-D
collage3mama 
5. Minä se vaiin 6. Kirjasin (ja osan myös kuvasin) teille viime viikon syömiset ylös 
eli niistä luvassa postausta tällä viikollacollage4mama 
7. Uusi treenipaita päällä, oon ihan rakastunu tuohon! 8. Pakollinen leffakuva - pitkästä aikaa collage5mama 
9. Suosittelen maistamaan, oli nimittäin aika hyvää toi kuorrute10. ... Ja mie katoin
 vielä puhelimesta Fitnesspäiväkirjoja :-Dcollage6mama 
11. Villelle iltapala armeijaan, voi sitä juuston ja voin määrää :-D 12. Puhtaat lakanat

2 kommenttia

  1. oi tuo puhtaiden lakanoiden fiilis on paras ❤️ ! melko tuhdilta tuo Villen iltapala näyttää :D täytyis maistaa tuota Marianne jäätelöä, oon niin pitkään kattellu sitä mut en oo viittiny ostaa kun itse Marianne-karkeista en niin pidä, mutta tekis kyllä mieli kokeilla !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa, onneksi se tunne pysyy pari päivää vaihdon jälkeenkin! Tiiäkkö, en miekää enää niistä karkeista välitä (sama hommahan oli niitten omarien kans), mutta tuo kuorrute oli vaan niin hyvää ♥

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.