9 X JUNE

torstai 30. kesäkuuta 2016

En voi uskoa, että huomenna on jo heinäkuun ensimmäinen päivä! Kesäkuu on vilahtanut ohi ihan huomaamatta töitä tehdessä. Kuvien perusteella viime viikkoihin on kuulunut aika paljon ruokaa eikä sitä oikeastaan voi kieltääkään :-D Töistä tai salilta on aika hankala alkaa kuvaamaan, joten alla on taas muutamat kameraan kertyneet kuvat. Mie taidan seuraavaksi alkaa vähän siivoamaan ennen kuin alan "viikonlopun" viettoon, sillä mulla on nyt perjantai ja lauantai vapaita kun sunnuntaina on taas töitä. Tänään oli tarkoitus mennä vetämään porrastreeni, mutta taidan jättää sen toiseen kertaan ukonilman takia. Ehkä menen aamulla käymään kesän ensimmäisellä lenkillä - viime kerrasta onkin kulunut jo reilu kuukausi :-D


Syötiin viime viikolla Amarillossa niin hyvää ruokaa mun synttäreiden kunniaksi, ai että! Quesadillat broilerilla ja BBQ-kastikeella oli jotain aivan uskomatonta.


Kirjaston kolmesta lainatusta kirjasta mulla on nyt toinen menossa. Tämä poikkeaa taas melkoisesti aiheeltaan kahdesta muusta, sillä nimensä mukaisesti toinen niin sanottu päähenkilö on kummitus. Olen lukenut kirjaa noin 300 sivua, mutta ylistyksiä kuulette vasta loppuun päästyäni, jos se on mun mielestä niiden arvoinen. 


Aino yllätti mut lauantaina tuomalla hänen tekemäänsä raakakakkua mun synttäreille. Tuo oli suutuntumalta kuin suklaakakkua, mutta tietysti paljon parempaa ravinnearvoiltaan kuin myös maultaan. Pakko kokeilla itsekin tuollaisten tekemistä!


Aina ei oo mahista kuvata niitä nättejä auringonlaskuja tai -nousuja. Otin tämän kuvan juuri ennen kuin alkoi satamaan vettä ja rakeita eikä muuten ole raesade kaukana nytkään. 


Naamioiden testailua ja ajattelin itse asiassa juuri laittaa uuden satsin t-alueelle.


Grillailua mökillä - nuo broilerivartaat oikeassa yläkulmassa oli todella hyviä. Ei jää varmaan epäselväksi, että olen broilerin suuri ystävä :-D Sen lisäksi jauheliha on yksi mun lemppareista.


Käytiin tiistaina mökin lisäksi myös eräässä toisessa paikassa kalassa ja siellä oli kiva hiekkaranta. En ole muuten vielä tänä kesänä ehtinyt uimaan kertaakaan, sanokaa etten ole ainoa. Talviturkin heittoon ei ole ollut juurikaan mahdollisuutta enkä ole varta vasten viitsinyt lähteä minnekkään sitä varten. Pakko siis uida heinäkuun aikana nimimerkillä entinen vesipeto säällä kuin säällä :-D


Käytiin eilen hakemassa lounaaksi yhteinen lihalautanen Fafaksen kojusta eikä kyllä tuokaan jättänyt kylmäksi. 

Toivottavasti teille ei tullut ihan hirveä nälkä näitä kuvia katsellessa..

6 kommenttia

 1. Toi suklaakakku näyttää niiiin hyvältä, jos vaan mitenkään saat ohjetta blogiin jossain vaiheessa niin olis ihanaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en samaa saa nii ainakin vastaaan raakakakkuherkun reseptin koitan etsiä!

   Poista
 2. ihanan kesäisiä kuvia :-) tuli tosi hyvä mieli heti!

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.