FIILIKSEN MUKAAN

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Viime päivinä on menty normaalia enemmän fiiliksen mukaan. Treeneissä oli kevennetty viikko ja loppujen lopuksi viikkoon näyttääkin tulevan kolme vapaapäivää. Nukuin keskiviikkon ja torstain välisen yön niin huonosti ettei torstaina ollut puhettakaan enää treenaamisesta töitten jälkeen. Uni ei tullut millään ja heräilin monta kertaa, mikä ei ole ollenkaan mun tapaista. Mutta vapaat tuli ihan tarpeeseen ja lisäsivät vain motivaatiota tämän päivän treeneihin ja varmasti myös ensi viikolle. 

Viime päivinä olen..


 Ostanut ensimmäistä kertaa kotiin hunajameloonia enkä ole ihan varma tykkäänkö siitä vai en. Kyllähän se salaateissa menee, joissa olen sitä aiemmin syönytkin, mutta ei ehkä itsessään naposteluun. Jääkaapista löytyykin tällä hetkellä kaksi minivesimelonia ja vielä loput tuosta hunajamelonista.


 Käynyt syömässä Elisan luona herkullista salaattia ja ekaa kertaa halloumi-juustoa. Oli muuten hyvää!


 Teistaillut Yotuelin valkaisevia hammastahnoja. Pääsin mukaan testiryhmään, joka tuli todella hyvään saumaan. En nimittäin ole vielä juurikaan valkaisevia tahnoja tai muita vastaavanlaisia tuotteita käyttänyt, koska epäilen aina niiden toimivuutta ja sitä miten paljon ne hammasta oikeasti kuluttavat. Ehkä kuulette nuista vielä lisää.


♥ Lainannut kirjastosta kolme toisistaan erilaista kirjaa, joista olen ensimmäisen jo lukenut. Keltaisten sitruunoiden ravintola kertoo ravintolamaailmasta ja Tukholmassa tarjoilijana työskentelevästä Agnesista. Kirjan juoni oli aika ennalta-arvattava ja alussa ajattelin jättäväni lukemisen jopa  kesken, mutten halunnut luovuttaa. Ihan jees luettavaa siis ravintola-alasta kiinnostuneille. Muista kirjoista kuulette myöhemmin!


Ja herkutellut mansikoilla myöskin Elisan luona.

2 kommenttia

  1. Oih olipa kiva postaus taas ❤️ Halloumi on parasta ikinä, joka kesä sitä pienestä pitäen olen syönyt ja parasta on ! Mekin ostettiin eilen mansikoita, mutta olivat vähän huonoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella! Oi mulle se on ihan uus tuttavuus, jota on pakko ostaa kotiinkin. Eikä :-( Mie en oo niitä hetkeen ostanu - toivottavasti ens kerralla osuu paremmat kohdalle :-)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.