MUSTAA VALKOISELLA MAANANTAIHIN

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Ihanaa alkanutta viikkoa taas kaikille! Mie tulin just ottamasta näitä asukuvia ja koitan pinnistellä, että pysyn hereillä vielä pari tuntia :-D Tänään oli mun ensimmäinen seiskan vuoro ja huomenna mulla alkaa jo kuudelta. Herätys tulee siis olemaan puoli viiden maissa, huhu! Kuuden aamuja piti aluksi olla kaksi, mutta onneksi keskiviikolle oli vaihdettu ilta. Pitää koittaa olla jo yhdeksän jälkeen sängyssä ja mun tuurilla väsymys ehtii varmaan kadota ennen sitä. Myös juhannuksen ja synttäreiden vietto verotti hieman yöunia, mutta kerrankos sitä. Nyt taidankin kipaista suihkuun ja sen jälkeen alkaa katsomaan jotain sarjaa joko omena-kaurapaistosta tai banaanijädeä syöden. Onko ensimmäisenä mainitun resepti teille tuttu vai haluaisitteko, että raapustan sen tänne?


PAITA LAINASSA FARKUT GT LAUKKU H&M KENGÄT NIKE

8 kommenttia

 1. Oi omena-kaurapaistos on ihanaa! Laita toki resepti :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat asukuvat taas & nätti sinä ! Omena-kaurapaistos on tuttua, mutta jos jaksat niin laita resepti toki! Itseltäkin kun se taitaa olla hävinnyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti! Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä sitä kookosöljyllä eli vähän terveellisemmin, mutta pitää vielä vähän kehitellä sitä reseptiä :-)

   Poista
 3. Reseptit on aina niin jeees :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen asu ja omena-kaurapaistos kuulostaa herkulliselta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Viivi! Ja voi se kyllä oli :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.