SUMMER SNAPS

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Huomenta tyypit! Vai pitäisköhän jo sanoa päivää? Kellon mukaan ei, koska se on vasta vähän yli kymmenen, mutta musta tuntuu jo ihan päivältä. Olen nimittäin herännyt tänään ennen puoli seitsemää kuten kaikkina muinakin aamuina tällä viikolla. Välillä väsymys on alkanut jo painamaan, sillä esimerkiksi eilen aloin hieman pilkkimään valmistujaisissa ruuan jälkeen. Silloin kello oli suunnilleen puoli neljä, mutta sitähän sanotaan vireystasojen olevan niihin aikoihin matalalla. 
  
Mie istuskelen taas junassa, mutta tällä kertaa tietysti menossa takaisin pohjoiseen. Aika olisi tarkoitus saada kulumaan samoin keinoin kuin mennessäkin, mutta eväät on kuitenkin erit :-D Siirrytään nyt alla oleviin kuviin ja niiden selityksiin, viettäkääs rento sunnuntai!


Joko ootte ostaneet ja laitelleet tälle kesälle siirtokuvatatuointeja? Mie en ehtinyt niitä viime kesänä edes ostamaan, mutta nyt olen ollut näiden kanssa ajoissa :-D Metallic tattoo 4 u -nimisestä suomalaisesta yrityksestä otettiin muhun yhteyttä hetki sitten ja sain valita heidän valikoimastaan itselleni muutaman arkin. Edellisesä kerrasta oli tosiaan kulunut varmaan kymmenen vuotta ja mielikuva oli ettei ne kauaa nättinä pysyneet. Toisin on näitten kohdalla! Kuva pysyi iholla kauniina pitkään ja en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan nuita iholla uudestaan nyt vähän paremmilla ilmoilla. Mulla on teille alennuskoodi KESA20, jolla saatte 20% alennusta tilauksestanne. Koodi on voimassa 30.6.2016 asti.


Edessä on mun ensimmäinen kesä laajakulmaobjektiivin kanssa, joten saas nähdä, kuinka paljon luontokuvia tulette näkemään :-D


Tein viime viikonloppuna ensimmäistä kertaa raakasuklaata ja tarkoitus oli laittaa teille siitä myös resetiä, mutta ei ne vielä ihan niin hyvin onnistuneet :-D Maussa paistoi mun mielestä läpi vähän liikaa kookos eli ensi kerralla kokeilen hieman eri määrillä.


Kesä ja kukkiva luonto on pelkkää rakautta. Ei se varmaan väärin oo, että Kuopiossakin näin vaan joka nurkalla potentiaalisia asukuvauspaikkoja? En voinu ko ihastella niitä korkeita ja isoja puita.


Viime viikonloppua Ville yllätti mut vuokraamalla pari leffaa ja molemmat oli kyllä niin nappivalintoja. Varsinkin Nälkäpelin tyyliset elokuvat, joita on monta ja ne sijoittuvat kokonaan omaan maailmaansa on mun makuun. Nuo voisi jo kohta katsoa uudestaan läpi, kun ne on kaikki vasta kerran katsottuja.


Harvoin ne asukuvauksetkaan kovin vakavia on :-D


Kuopiossa ihastelin puiden lisäksi kauniita rakennuksia. Oli niin vanhoja kuin uusiakin kivan näköisiä taloja. Kaduista mulle jäi silti niin sekava kuva, että huh :-D Kaikki näytti aivan samanlaisilta!


Koeviikolla Oonasta ei ollut oikein tsemppaamaan, mutta selvisin silti hyvin kokeista vaikka usko tuntuikin välillä loppuvan.


Tuollainen kahvi kelpaisi kyllä nytkin!


Lyseolla katseltiin puheita, esityksiä ja lakitusta parin tunnin ajan. Kovin montaa onnistunutta kuvaa en saanut napattua, sillä eipä sitä liikkuvan henkilön tai kuvan kuvaamista ole ollut mahdollista kovin harjoitella. Sellaisia tulee otettua vain tosi tilanteessa ja jälki on sen mukaista :-D


Ruuat juhlissa oli todella hyviä ja aloinkin jo suunnittelemaan omia tarjoiluja. Melko varmaa on etten ainakaan leipäkakkua tee vaan mielummin suolaista piirakkaa. En ole oikein koskaan ymmärtänyt leipäkakkua, mutta vielähän se mieli ehtii muuttua.

2 kommenttia

  1. ihanat kuvat & kesäisen raikas postaus (jos nuin voi sanoa :D ) ❤️

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.