THE INCREDIBLE FACE MASK

perjantai 24. kesäkuuta 2016

Yhteistyössä Maybeauty.fi

Moni siellä ruudun toisella puolella on varmasti nähnyt netissä kuvia mustista kasvonaamioista, joita sosiaalinen media oli yhteen väliin pullollaan. Mie olin niistä sillon hirveän kiinnostunut, mutta en uskaltanut lähteä tilaamaan ulkomailta, koska tuote tulisi kuitenkin kasvoille. Ties mitä mun kasvoille ois voinu tapahtua :-D Nyt mie pääsin testaamaan The Incredible Face maskia yhteistyön merkeissä turvallisesti ja suomalaisilta sivuilta tilaten - ei siis epäilyksiä siitä, tapahtuuko kasvoille nyt jotain ikävää.


Suurta suosiota saavuttanut Incredible Face Mask lupaa tehdä ihohuokosista huomattavasti pienemmät ja poistaa talia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Se myös ehkäisee aknea, poistaa ylimääräistä rasvaa iholta ja se meitä ehkä kaikkia eniten kiinnostava ominaisuus: poistaa mustapäitä.


Mun iho on ollut aina suhteellisen hyvässä kunnossa. Joskus peruskoulussa näppyjä oli tietysti enemmän, mutta viime aikoina finnejä on ilmestynyt vain stressin ollessa kovimmillaan kuten esimerkiksi lukion koeviikoilla :-D Mustapäitä mulla on kuitenkin ollut aina enkä oikeastaan ole uskaltanut tehdä niille juuri mitään. Silloin tällöin olen niitä puristellut, mutta sitte kuitenkin muistanut, miten hyödytöntä se on. Siksi olen enemmän kuin todella kiinnostunut tällaisista naamioista.


Naamion käyttö on vaivatonta. Ensimmäiseksi pesin kasvot puhtaaksi meikeistä kasvojenpuhdistusaineella ja lämpimällä vedellä, jotta se aukaisisi ihohuokosia. Sitten pursotin naamiota kämmenelleni (jokin astia olisi myös ollut hyvä vaihtoehto), josta levitin sitä mukana tulevalla siveltimellä kasvoilleni. Sivellin on ihanan pehmeä ja on ollut todella hyvä idea laittaa se mukaan pakettiin. Vaikka naamion pisarat sai helposti pestyä pois sekä kämmeneltä että lavuaarista, olisi sormin levittely varmasti aika sotkuista hommaa :-D


Annoin naamion vaikuttaa kasvoilla noin puoli tuntia (suositeltu aika 30-45min), jonka jälkeen aloin sitä varovasti irrottelemaan eli repimään iholta. Vähän se tuntui ikävältä poskissa ja otsassa, joten suosittelenkin levittämään tuota vain niille omille ongelma-aluille kuten me tehtiin Villen kasvoilla. Kannattaa myös tietysti varoa kulmakarvoja, vauvahiuksia ja ihon herkimpiä alueita kuten silmänymärystä eli ideahan on täysin sama kuin muissakin kasvonaamioissa. Kohdat, joissa naamiota oli ollut vain ohuesti eivät lähteneet repimällä, jotka sitten lopuksi huuhtelin pois vedellä.

collage
Naamion käytön jälkeen iho tuntui freesiltä ja kevyemmältä. Puhtaammalta. Kuvissa posket vielä vähän punertaa, koska otin nuo heti naamion puhdistamisen jälkeen. Pieni kipu naamion irrotuksen aikana oli sen arvoista, sillä kasvoilta irrotettua naamiota katsellessa huomasin, kuinka paljon siihen oli oikeasti tarttunut epäpuhtauksia. Tietysti niitä mustapäitä vielä jäi, mutta onneksi jäi myös naamioitakin. Yhdessä paketissa niitä tuleekin mukana useampi eli eiköhän nuilla mustapäät saa kyytiä!

Jos kiinnostuitte kokeilemaan itse kyseistä naamiota, on mulla teille vielä alennuskoodi lisäämään sitä kiinnostusta. Koodilla hfpmask saatte 30% alennusta, jonka saatte aktivoitua suoraan tästä linkistä.

6 kommenttia

 1. Kuulostaapa tehokkaalta naamiolta, pitääkin kokeilla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa! En malta oottaa, minkälaisia tuloksia saa aikaan useammalla kerralla :-)

   Poista
 2. ihana tuo teiän "yhteiskuva" ❤️

  VastaaPoista
 3. Oot kauniimpi mustana ku valkoihosena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ois mukava olla vähän ruskettuneempi :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.