YHDEKSÄN FAKTAA

tiistai 7. kesäkuuta 2016


Olen aika avuton tiskikoneiden täyttämiseen suhteen. Saan melkeinpä aina olla miettimässä alatason kohdalla, mihin tulee minkäkin kokoista lautasta ja niin edes päin. Siksi toivon, että joku olisi jo laittanut sinne muutamia astioita malliksi :-D Syy tähän on tietysti se ettei meillä ole tiskikonetta, joten harjoitusta ei ole ollut.

Nykyään, kun laitan nukkumaan alkaa mulla melkein aina soimaan päässä jokin ärsyttvä laulu. Muutamana esimerkkinä Nalle Luppakorva, Saravon Pekka ja Postimies Pate.

Jotkut kuulemma näyttävät paremmalta, kun kuva käännetään horisontaalisesti toisin päin. Mulla se ei kyllä toimi - päin vastoin näytän ihan oudolta.


PAITA LEVI'S HAME CUBUS KENGÄT SKOPUNKTEN

Olen huomannut, että musta on tullut laiska lukija sellaisissa tilanteissa, joissa esimerkiksi etsin jotain tietoa koulukirjoista. Toivon, että siitä tekstistä voisi samalla tavoin nopeasti etsiä sanoja kuin koneellakin Ctrl + F. En kai ole ainoa? 

Mie en oikeastaan ole enää paljain jaloin juuri ollenkaan paitsi tietysti nukkuessa. On niin inhottavaa, kun lattiaan jää jalanjälkiä ja musta myös ajatus siitä, että kävelisin jonkun muun kotona paljain jaloin on.. Epämiellyttävä :-D 

Tarvitsen täyden hiljaisuuden, jotta voin keskittyä kunnolla esimerkiksi kokeisiin lukiessa. Tietysti voin lukea hälinässäkin, mutta oppiminen on paljon huonompaa. Nytkin äiti tuossa koko ajan höpöttää ja kirjottaminen meinaa olla tuskaista.


Mie melkein aina joudun ottamaan muutamat juoksuaskeleet mennessäni bussiin aamulla. Se tulee meidän pysäkille noin 8:35-38 ja lähden kotoa aina puolen jälkeen. Joskus jopa neljä yli! Onneksi nyt kesällä ei enää tarvitse huolehtia bussien aikatauluista :-D

Mietin usein roskia viedessäni, että entä jos avaimet tai puhelin tippuisi sinne siinä samalla. Meillä vielä on semmoset syvät maan alle menevät roskikset eli olisin aikamoisessa pulassa.

Olen aina ollut vähän sotkuinen, mitä syömiseen tulee. Siksi vaihdan aina ne "kotivaatteet" päälle, mikä ainakin syömään alkaessa on usein joku vähän vanhempi tai ei ainakaan valkean värinen paita.

PS. Kuvat otettiin toukokuun puolella Tyylini kolmella sanalla -kampanjaa varten ja mun kuvan sanoilla näette mun Instatililtä @hfpmemma. Sieltä löytyy myös ohjeet meneillään olevaan kisaan, jossa on pääpalkintona 300 euron lahjakortti vapaa valintaiseen vaatekauppaan. Lisätietoa myös täältä: bit.ly/BioLuvil

4 kommenttia

 1. oih tää oli kiva postaus :) !

  VastaaPoista
 2. Hei ihanaa joku muukin on samanlainen noiden avaimien kanssa! Oon jotenkin kuvitellut olevani suurinpiirtein ainoa joka kuvittelee tollasia :D Meilläkin on juuri tollaset maan alle menevät roskikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha et oo, olis ihan hirveetä! :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.