70'S RIPPED

torstai 28. heinäkuuta 2016

Tulin toivottelemaan teille hyvää yötä tai huomenta, riippuen tietysti ihan siitä milloin satut tämän postauksen lukemaan. Me käytiin juuri äsken nappaamassa nämä kuvat mun päivän asusta ja sieltä kiirehdin pää kolmantena jalkana suihkuun. Ei sillä, että mun hiukset enää millään ehtis kuivua itsestään :-D Tänään on pakko turvautua fööniin, jota käytän yhdellä kädellä laskettavat määrät vuodessa.

Jalassa mulla oli House of Brandonilta saamani farkut, jotka tuli taas supernopealla toimitusajalla ja muuten just sopivaan aikaan. Edelliset farkun väriset oli nimittäin ihan huomaamatta hajonneet hieman kriittisestä paikasta, jonka huomasin onneksi ennen kuin ehdin niitä töissä käyttämään. HoB:n sivuilla on tosi paljon erilaisia revittyjä ja kulutettuja farkkuja, joita kyllä kannattaa mennä tsekkaamaan! Mie tilailen farkkuja netistä tosi harvoin, mutta Dr. Denimithän on siitä näppärät, että aiemmin hyväksi todettu malli toimii yleensä myöhemminkin. Sen perusteella mie uskalsin tilata Lexyt ja nappiin meni!


TEKONAHKATAKKI VERO MODA TOPPI GT PAITA JA LAUKKU H&M FARKUT DR. DENIM / HOUSE OF BRANDON (SAATU) KENGÄT CONVERSE

8 kommenttia

 1. Vau miten kiva ja rento asukokonaisuus!♥

  ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta kommentista :>

   Poista
 2. tosi nätti ja rento asu :3

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. lueskelen blogei bloglovinin kautta ja kun niitä on yleensä kertynyt sata vähintää nii ainakin minä lueskelen parhaimmillaan viikkojakin myöhässä ja ihan ympäri kellon riippuen siitä millon on tylsää..;)

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.