MUISTATKO VIELÄ NÄMÄ BIISIT?

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Niin kivaa puuhaa kun vanhojen kuvien katselu onkin, tulee vanhat biisit hyvänä kakkosena. Päivitin mun vanhan spotify-tunnukset pari päivää sitten Premiumiin kolmen kuukauden 0,99e tarjouksen myötä ja päädyin tänään aamusalilla kuuntelemaan yhtä vanhoista listoista. Sieltähän löytyi vaikka mitä aarteita ja juoksumatolla juostessani meinasi melkein itku tulla yhden vanhan ja tärkeän biisin kohdalla. Siinä sitten keksinkin tehdä tällaisen postauksen, johon kerään teille muutamia kappaleita siltä listalta. Mitäs tykkäätte? Pitäisikö tämmöisiä tehdä jatkossakin ja ennen kaikkea - löytyykö tuttuja biisejä? ;-)


P!nk - U + Ur hand (2006)
Darin - Everything but the girl (2006)
Martta Hakala - Steve Harris (2011)


Maroon 5 - Won't go home without you (2007)
Kid Cudi - Heart of lion (2009)

Kymppilinja - Kauneinta (2010)


Take that - Kidz (2010)

Pendulum - Witchcraft (2010)
Cheek - Tinakenkätyttö (2012)


Evanescene - What you want (2011)
Zara Larsson - Uncover (2013)
Kevin Tandu - Huomenta Suomi (2013)

6 kommenttia

 1. Ihan sairaan kivoja nää sun ottamat keikkakuvat !! En tiedä mitä mä oon noina vuosina kuunnellut, mutta tunnistin biiseistä ainakin vaan nimen perusteella kaksi :-D mutta siihen voin yhtyä, että joissain vanhoissa biiseissä on kyllä niin paljon tunteikkaita muistoja "kiinni" !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Ansku! Joo sanoppa muuta, en edes muistanut kyseistä kappaletta, mutta niin sen kautta vaan palasi paljon muistoja mieleen!

   Poista
 2. Haha jee ihanaa tällästä erilaista postausta ! Itse olen niin nuori, että en tietäisi noista varmaan muita kuin Tinakenkätytön mutta vanhempieni ansiosta pari muutakin oli tuttuja :D Musiikki on kyllä itselleni niin tärkeä osa elämää, että toivon jo saavani uudet kuulokkeet ❤️ !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että tykkäsit! Toivottavasti saat ne pian :>

   Poista
 3. tuttuja biisejä oli muutama ja ehdottomasti tälläisiä lisää! :-)

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.