THE LAST FEW DAYS

torstai 14. heinäkuuta 2016


Melkein pelkkää Nikeä. Niinhän siinä kävi, että löysin tuon haikailemani kassin Zalandon alesta. Eikä muuten haittaa yhtään, sillä hinta oli vain puolet alkuperäisestä! Samalla tilasin myös uuden juomapullon (kuvassa) ja toisenkin kassirepun - molemmat alennettuun hintaan. Kassin tulette näkemään varmasti pian!


Yökyläilijän varma piilo- ja mökötyspaikka on meidän sängynalunen.


Ette arvaakkaan, miten hankala kyseisiä pastakuvia oli muokata. Ne oli niin keltaisia, mutta halusin silti muokata harvinaisen näyn (eli pastalautasen) ja tehdä siitä myös julkaisukelpoisen.


En voittanut, mutta tulin sentään toiseksi. Monopolyt on kyllä niin mielenkiintoisia pelejä - pääsispä pelaamaan niitä kaikkia eri variaatioita. Toivottavasti lautapelejä voi pelata vielä kymmenienkin vuosien päästä.


Mummo melkein vaatimalla vaati, että käyn kuvaamassa hänen tämän kesän istutuksia ja uusia kukkasia. Maisemakuvia ei sen enempää sitten tullutkaan otettua, koska säät oli niin huonot ja harmaat. Toivottavasti ehdin mummolaan vielä toisen kerran tänä kesänä, koska ne maisemat ovat vaan niin parhaat ja kotoisat 


Välillä jotain muutakin päällä kuin työvaatteet..


Kävin tänään hakemassa puhelimen huollosta ja siellähän se oli taas pari päivää odotellut valmiina. Ja katsokaa tuota panssarilasia ja sen ilmakuplia. Olen koittanut hinkuttaa ja painaa niitä pois vaikka millä ja miten, mutta taitaa olla aika toivotonta hommaa.

2 kommenttia

  1. Ihana postaus Emma ❤️ Ja eih nuo ilmakuplat on niin ärsyttäviä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella :* Niiiimpä ja ko nuita ei saa millään pois..

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.