TOIVEPOSTAUS: TIIVISTETYT FIILIKSET INTTILESKEYDESTÄ

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Tänään kirjoittelen toisille juuri tällä hetkellä ajankohtaisesta aiheesta: inttileskeydestä. Sana, joka on mun mielestä ihan hirveä enkä ole sitä käyttänyt kuin muutaman kerran :-D Toukokuun puolella kyselin teidän mielipidettä tämmöisestä postauksesta, jossa puolen vuoden jälkeen kertoisin vielä viimeiset fiilikset kuluneesta ajasta. Ajatukselle näytettiin vihreää valoa ja tässä se tulee.


Kirjoittelin täällä fiiliksiä ensimmäisen kerran, kun aikaa oli kulunut neljä kuukautta. En halunnut postata aiheesta heti vaan sitten, kun fiilikset oli selvät (koska kyllähän alussa oli niin ikävä ja totuttelua uuteen arkeen). Mutta oikeasti: aika kuluu nopeasti. On se palvelusaika sitten sen puoli vuotta tai enemmän. Oma arki rullaa koko ajan ja päivät kuluu nopeasti koulun penkkiä kuluttaessa tai töissä käydessä. Lukiojaksolla oli useimmiten vaan jees juttu, että illalla oli omaa aikaa tehdä koulujuttuja ja lukea rauhassa sanoja. Ja kyllähän niitä iltalomiakin riittää. Tai jos alokas on sen verran kaukana niin en tiedä, onko se yleinen käytöntö, että heillä on melkein aina viikonloput vapaita.


Niistä päivistä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen "ilo" irti eli tehdä niitä omia juttuja. On se sitten omien sarjojen katsomista tai urheilua, mutta onhan se rehellisesti sanottuna vähän vapaampaa, kun sitä aikaa on enemmän. Ja kyllähän se vaan niin on, että se useimmiten vahvistaa suhdetta. Toista on ikävä, kiva nähdä ja yhteistä aikaa arvostaa enemmän. Jostain taisin lukea, että ei kannata liikaa suunnitella juttuja viikonloppuja varten ja ihan tottahan se oli. Ei Villekään halunnut koko ajan olla menossa ja buukata kaikkia vapaapäiviään täyteen.


Ei mulla varmaan paljon muuta sanottavaa ole, sillä aika paljonhan mie kerroin jo edellisellä kerralla. Haluan vain sanoa, että kyllä te selviätte. Hyvin se menee. Ja nopeasti. Kohtalontovereitakin löytyy ainakin netin kautta jossei ihan omasta lähipiiristä. Koko käsite inttileskeys on vaan liioittelua ja pelottelua. Voimia ja halauksia, palataan seuraavan kerran kakkureseptin merkeissä ;-)

4 kommenttia

 1. En kestä ootte niin söpöjä :3 ❤️
  Kiva tää postaus, kiva kun toteutit :) ja uu innolla odotan kakkureseptiä, vihdoin ja viimein kokeilin niitä lettusia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon meiltä molemmilta! Oi vähän hyvä, onnistuko? :-)

   Poista
 2. Mä oon kans tehnyt muutamia tälläisiä postauksia, kun omani kotiutui tuossa 16.6. Puolenvuoden komennusmies ja sen verran kaukana, että iltavapailla ei pääse kotiin ja joka toinen viikonloppu kiinni. :D Hyvä postaus kyllä!

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä lukemassa, kiitos! :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.