NEW PHONE CASES FROM NUNUCO DESIGN

lauantai 20. elokuuta 2016

Yhteistyössä Nunuco Design

Tiiättekö, kuinka hankalaa on löytää puhelimeen kivoja suojakuoria? Oikeastaan sama ongelma on varmaan kaikkien hankintojen kanssa.. Toivon etten todellakaan ole ainoa, joka pähkäilee usemman minuutin karkkipussia tai uutta mattoa ostaessa, mutta kun en halua ostaa sellaista, josta en enää myöhemmin tykkääkkään. Usein sen päätöksen kanssa tulee viivyteltyä sen takia, että useampi vaihtoehto miellyttää silmää enkä osaa päättää niiden väliltä. Niin oli myös Nunuco Design companyn -sivuilla, josta olisin voinut kotiuttaa vaikka kaikki kuoret. Pääsin tekemään heidän kanssaan yhteistyötä ja tämä ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, koska olin jo hetken etsiskellyt uusia kuoria. Tai no, aihana uusille puhelinkuorille on tilaa :-D


Sain valita nettikaupasta kahdet kuoret ja päivän pähkäilyn jälkeen päädyin Yksisarviseen ja Marmoriin. Enkä suoraan sanoen kyllä osaa kertoa, kummasta tykkään enemmän. Yksisarviseen ihastuin heti sen nähdessäni ja Marmori taas sopii valkoiseen etukuoreen paremmin kuin hyvin. Mulla ei myökään koskaan aiemmin ole ollut tuollaista kuorta, josta näkee takaosan läpi eli ehkä sekin vaikutti hieman päätökseen.


Nunuco avasi muuten viime viikolla Jyväskylään uuden flagship storen, jossa on myynnissä myös sellaisia tuotteita, joita ei ole nettikaupasta saatavilla. Nunucon löydät niin Instagramista, Pinterististä, Snapchatista kuin Facebookistakin nimellä Nunucodesign.


Osaatkos sä sanoa, kumpi kuorista miellyttää enemmän sun silmää? :-D

4 kommenttia

 1. Mun silmää miellyttää enemmän se valkonen :)
  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ja sopii moneen asuun ihan asusteeksikkin :-)

   Poista
 2. mun silmään ehkä mielyttää enemmän nuo yksisarviset, tuo "marmoriin" on melkeen nähty kaikilla joten sekin on osa syy varmaankin :'D Kiva postaus silti vaikka olikin yhteistyö !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä söpöt! Joo tiiäkkö mieki mietin aluksi samaa, mutta ko nuissa tuo kuvio on niinko maalattu niin mun mielestä tuo niihin sitä jotain eikä oo ihan samanlaiset ko kaupoissa yleensä! :>

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.