TB TO OUTFITS OF AUGUST 2013-2015

tiistai 16. elokuuta 2016

Moikka! Tänään on taas vuorossa takaisinheitto viime vuosien elokuihin ja silloin napattuihin asukuviin. Näitä katsellessa ei voi kuin ihmetellä, miten lämmintä viime syksyinä on vielä elokuussa ollut. Toisaalta onhan tällekkin viikolle luvattu yli kahdenkymmenen asteen lämpötiloja, mutta juuri nyt en ehkä shortseja ja toppia päälle laittaisi :-D 
Tätä vuotta on jäljellä enää muutama kuukausi, mikä tarkoittaa myös tämän postaussarjan loppumista. Onneksi voin palata kuitenkin perinteisten takaisinheittojen pariin, joita olen aiemminkin tehnyt. Tarkoitan siis sellaisia postauksia, jossa on enemmän kuvia joltain tietyltä vuodelta. Mielessä on postaus esimerkiksi yläasteen alkuajoista, sillä sieltäkin valitettavasti löytyy kuvia. Sellaista on siis ehkä luvassa vielä joskus ;-)


2013: Melkein kaikki kuvat tuolta kuvauskerralta oli pelleilykuvia, mutta löytyi joukosta pari kunnollistakin :-D Päällä oli uudet farkut, jotka edelleen löytyy kaapista. En ole niitä vuosiin käyttänyt matalan vyötärön takia, joten ehkä olisi aika myydä ne.


2013: Ei voi kuin ihmetellä tuota rusketusta! Päällä simppeli asu ja mulla on itse asiassa just tällä hetkellä tuo paita päällä. Tuosta on tullut kotipaita ja on muuten edelleen tosi mukava päällä.


2014: Kesäiset ilmat ovat hellineet näköjään tuonakin vuonna ja päällä näkyy harvinaisuus eli farkkuliivi. Sellaista mulla ei tällä hetkellä ole ollenkaan, mutta ehkä pitäisi ottaa harkintaan ensi kesälle.


 2014: Ja lisää kesäasuja. Yksinkertainen asu kuumille päiville vaikka tuo ehkä kaipaisi vielä laukkua tai jotain muuta, näyttää nimittäin mun silmään tosi alastomalta :-D Pinkit Niket ovat olleet pitkään käytössä vain salilla, koska nuo jalassa pitää olla varma ettei taivaalta tule yhtään pisaraa vettä. Ehkä voisin laittaa ne seuraaviin asukuviin..


2015: Yksinkertaisuus kunniaan. Saman asun voisin edelleen pukea asukriisin iskiessä ja sehän onnistuu farkkuja lukuun ottamatta, jotka ovat jo valitettavasti hajonneet.


2015: Kokovalkoinen on mun päällä todella harvinainen näky, mutta tuo ruutupaita tekee asusta jo heti mun näköisen ja paljon kivemman. Tuollaista yhdistelmää pitää kokeilla lähiaikoina uudestaankin!


2015: Viimeisenä vielä yksi asu valkoisilla farkuilla - tällä kertaa yhdistettynä tummempaan yläosaan. Toimii! Pakko sanoa, että mun hiukset näyttää kyllä niiin pitkiltä.

4 kommenttia

 1. Ihania asuja! :) Tykkään oikeesti sun tyylistä kun se on kuiten niin ajaton ja selkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toosi paljon kivoista sanoista :*

   Poista
 2. komppaan edellistä, sulla on kyllä tosi kiva tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle Ella taas kommentista :>

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.