HEIPAT KESÄLLE 2016

maanantai 26. syyskuuta 2016

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vaan? En voinut jättää tekemättä tätä postausta, josta on oikeasti tullut jo vuosittainen tapa ellei jopa traditio. Toisaalta nyt kun mietin niin eihän esimerkiksi talvesta tehdä vastaavia postauksia muuten kuin asujen muodossa.. Noo ehkä se on vaan se kesä, mikä on suomalaisille kaikessa lyhykäisyydessään usein niin tärkeä ja rakas. 
Katsoessani toukokuussa tehtyä bucket listaa voin vain todeta, että muutama juttu jäi vielä tekemättä (esim. s'moresit, seikkailupuisto ja kesämekon hankinta), mutta siitä huolimatta kesä oli aivan huippu. Tein töitä enemmän kuin koskaan ennen ja mun iloksi pääsin jatkamaan samassa paikassa myös nyt syksyllä. Ruskettumisen jälkeen ehkä yksi tärkeimmistä tavoitteista oli ostaa useampi kuin yksi jäätelö kiskalta ja sen suoritin ostamalla hurjat kaksi :-D Nyt kesä on kuitenkin jo taputeltu päätökseen ja me jouluihmiset voidaan alkaa odottamaan yhtä vuoden tärkeintä ja parasta juhlaa. Joulusta puheen ollen testasin muuten viime viikolla niin sanottua terveellisempää "riisipuuroa", josta voisin heittää reseptin tännekkin. Siihen tuli puuroriisien lisäksi muun muassa banaani ja se oli sekä helppo että nopea tehdä. Mutta nyt ollaan kyllä jo niin kaukana aiheesta eli kesästä, että on parempi siirtyä kuvien pariin. 

6 kommenttia

 1. Voi kuinka kiva postaus! Täälläkin toinen jouluihminen, joten laitahan reseptiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! Pitääpä kehitellä sitä vielä ja laittaa se tänne mahdollisimman pian :-)

   Poista
 2. Voii, ihania kuvia! Vaikka rakastankin syksyä niin tuli tosi kesäinen fiilis näistä <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Niin se vain on, että kaikissa vuodenajoissa on puolensa. Just nyt toivoisin joko talven lunta tai kesän valoa, kun ajetaan autolla sellaisella tiellä, jossa ei ole katuvaloja.. :-D

   Poista
 3. Tosi kiva postaus ja aivan ihania kuvia! Laita ihmeessä tuo puuroresepti tänne, itseäni ainakin kiinnostais! :)

  http://tanjinn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo laitan sen nyt lähipäivinä :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.