TÄÄLLÄ TAAS

perjantai 23. syyskuuta 2016

En varmaan kovin väärässä ole, jos sanon etten koskaan aikaisemmin ole ollut bloggaamatta viikkoa kauempaa. Tuo vajaan kolmen viikon blogitauko kului ihan huomaamatta eikä mun ollut tarkoitus sitä ihan noin pitkäksi päästää. Nyt kun ruotsin kirjoitukset on vihdoin ja viimein ohi voi vain toivoa, että kolmen kuukauden aherrus ei mennyt hukkaan ja sieltä tulis itseä miellyttävä arvosana. 
Painavin syy sille, miksi aloitin lukemisen jo kesällä oli yksinkertaisesti se ettei ruotsi koskaan ole ollut mulle mikään helppo aine. Ihan vielä viimeistenkin viikkojen ja päivien aikana opin uusia asioita kieliopista ja koin ahaa-elämyksiä siitä, miksi joku juttu tulee näin eikä noin. Tämän aherruksen jälkeen voin varmaan muuttaa CV:hen ruotsin hyväksi, koska sitä se jo toivottavasti on.

Ei tule varmaan kenellekkään yllätyksenä, että hirveästi muuta mie en ole ehtinyt tekemäänkään :-D Töitä mulla on ollut viikossa yksi tai kaksi vuoroa ja tällä kertaa osui koeviikkokin samalle viikolle kirjoitusten kanssa. Hommaa on ollut ihan yllin kyllin, mutta niin mie vaan näköjään selvisin. Ensi viikolla mulla on tyhjien koodien ansiosta onneksi pari vapaapäivää ja niistä aion ottaa kyllä kaiken ilon irti! Suunnitelmissa on käydä kampaajalla, salilla (joka on varsinkin tällä viikolla jäänyt kakkossijalle), katsella ihan kunnolla sarjoja ja pestä ikkunat. Haha viimeinen on kyllä ihan tosi juttu, koska hetkeen en ole kunnolla ehtinyt edes siivoamaan. Nyt taidan kuitenkin nousta autosta pois ja auttaa muuttotavaroiden kantamisessa, sillä päästiin juuri kohteeseen. Ollaan viimeiset kolme viikkoa autettu Villen perhettä muutossa ja näpyttelin tämän postauksen juuri loppuun pakettiauton kyydissä. Ihanaa viikonloppua!


4 kommenttia

 1. Jee, mä oon innolla odottanut koska sulta tulee postausta :D Ihan alkoi jo tulemaan ikävä hyviä postauksia ❤️ Toivotaan, että meni Ruotsi hyvin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana Ella ♥ Kiva pystyä taas postailemaan :-)

   Poista
 2. Kiva kun oot täällä taas! :) Ihanat kuvat<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.