9 + 9 LEFFATIPSIÄ NETFLIXSISTÄ JA VIAPLAYSTÄ

torstai 20. lokakuuta 2016

Tänään vinkkailen teille mun suosikkileffoista niin Netflixin kuin Viaplayinkin puolella. Viime kerralla (täällä) luettelin suosikeita vain Netflixsistä, mutta nykyään meillä katsotaan jo molempia suoratoistopalveluita. Itse tykkään katsoa yksin ollessani enemmän sarjoja kuin leffoja, mutta jälkimmäisiä tuleekin katsottua sitten yhdessä Villen kanssa. Juuri eilen katsoin leffan yksin ja valehtelisin jos väittäisin etten katsonut, mitä joululeffoja on tarjolla :-D En kuitenkaan löytänyt mieleistä, joten päädyin katsomaan yhden alla olevista. Pitemmittä puheitta siirrytään itse asiaan eli leffoihin niin minä lähden hakemaan Villen synttärilahjaa postista. Toivottavasti löydätte itsellenne katsottavaa viikonlopuksi tai syyslomaksi! :-)

Netflix
collage

1. If I Stayn on eilen katsomani elokuva ja ei hitto, miten hyvä se oli! Sopiva omaan hetkeen ja leffa saattaa vähän itkettääkkin. Siinä 17-vuotias tyttö menettää perheensä auto-onnettomuudessa ja vaipuu koomaan. Elokuvan aikana hän käy läpi elämäänsä ja miettii, pitäisikö jäädä.
2. Dead Silence on kauhuelokuva, jossa on nukkeja. Enempää ei varmaan kannata tai tarvitse kertoa, koska nuket on aina kammottavia.
3. Get Hard menestyvä sijoittaja saa vankilatuomion, johon hän päättää valmistautua palkkaamalla avukseen ex-linnakundiksi olettamansa miehen, joka ei sitä oikeasti ole.
4. Focus kertoo ammattihuijareista ja vie nopeasti mukaansa. Leffassa on juuri sopivasti sekaisin romantiikkaa ja jännitystä.
5. Lol on mukava "aivot narikkaan" -tyylinen teinileffa, jossa poikaystävä pettää ja kaveritkin ovat kaksinaamaisia. Miley oli aikoinaan mun lemppari ja tuo leffa on tullut katsottua aika moneen kertaan.. :-D
6. San Andreas tässä katastrofielokuvassa maanjäristys runtelee Kaliforniaa. Yksi päänäyttelijöistä on ihana Dwayne Johnson, joka on ainakin mun mielestä jo hyvä syy katsoa leffa.
7. Life As We Know It toisiaan vihaavat uranainen ja poikamies muuttavat yhteen hoitamaan orpoa lasta. Sopiva leffa viikonlopun löhöilyyn.
8. The Ugly Truth aamu-tv:n tiimiin liittyy naistenmies, joka koittaa todistella vaalimansa sovinistisen ihmissuhdeteorian pätevyyttä. Luvassa siis naurua ja romanttisia kohtauksia.
9. Shh metsän keskellä yksin asuva kuulovammainen nainen joutuu taistelemaan henkensä edestä, kun ikkunan taakse ilmestyy naamioitunut murhaaja.
Viaplay
collage2

1. Eight Below on täynnä niin söpöjä koiria, että ihan sydän sulaa. Etelänapaa uhkaa myrsky ja Jerry Shepard joutuu jättämään kahdeksan vetokoiraansa tutkimusasemalle. Jerry yrittää kaikin keinoin päästä hakemaan koiransa.
2. Kick-Ass toimintaelokuva teini-ikäisestä sarjakuvafanista, joka päättää ruveta sarjakuvasankariksi vaikkei hänellä ole siihen tarvittavia kykyjä.
3. The Wedding Ringer Doug Harrisilla on ongelma: häät tulossa muttei bestmania. Pulman ratkaistakseen kääntyy bestman-palveluja tarjoavan yrityksen puoleen.
4. Man On Fire rankasti ryyppäävä ja loppuunpalanut CIA:n agentti John Creasy palkataan yhdeksänvuotiaan Pitan henkivartijaksi. Elokuvan aikana on ihanaa seurata, kuinka heidän suhteensa kehittyy.
5. Apinoiden planeetan vallankumous Caesarin johtama joukko geneettisesti muunneltuja apinoita kohtaa todellisen uhan, kun tappavasta virustartunnasta selvinneet ihmiset nousevat vastarintaan.
6. Ant-Man mestarivaras Scott Lang varustetaan ällistyttävällä kyvyllä kutistaa fyysistä kokoaan ja samalla kasvattaa voimiaan. Erilainen supersankarielokuva, joka yllätti hyvyydellään.
7. Bedtime Stories koko perheen komedia hotellin jokapaikanhöylästä, jonka sukulaislapsille kertomat iltasadut alkavat mystisesti herätä henkiin.
8. Hotel Rwanda perustuu tositapahtumiin Ruandan sisällissotaan, jolloin noin miljoona ihmistä murhattiin kolmen kuukauden aikana. Elokuva kertoo hotellinjohtajasta, joka rohkeudellaan pelasti yli 1200 tutsipakolaista joutumasta kansanmurhan uhriksi.
9. The Maze Runner nuortenromaaniin perustuva elokuva sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina.

PS. Vinkatkaa ihmeessä, jos teillä on jotain suosikeita niin leffojen, sarjojen kuin dokumenttejenkin puolella! :-)

2 kommenttia

  1. The Ugly Truth on kyllä ihan loisto elokuva! :'D Tuli naurettua vedet silmissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo siis pitäs kyllä kattoa se lähiaikoina uudestaan! :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.