AS GREY AS THE WEATHER

maanantai 31. lokakuuta 2016

Kylläpäs tähän päivään onkin vain mahtunut yllättäviä käänteitä. Heti aamupäivällä mennessäni kouluun huomasin pihalla mummoni, joka oli juuri käynyt jalkahoidossa. Samassa rakennuksessa ammatilukion kanssa on lisäksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita (ja vielä muitakin, joista ei tiedä ketä he ovat, koska meitä on siellä niin paljon :-D). Valitettavasti ei ehditty kovin kauaa juttelemaan, kun mun piti jo kiirehtiä tunnille, mutta siinä ehti tulla jo paljon piristystä harmaaseen maanantaihin. Toinen ei ihan niin mukava käänne oli meillä kylästellyt Villen huonovointinen pikkuveli. Pienten sairastelut on aina yhtä ikäviä, kun toista haluaisi auttaa ja lohdutella kaikin mahdollisin tavoin. Huvittavinta oli käydä ostamassa Villen puolesta housut ja jättää toiset samalla varmuuden vuoksi vielä varaukseen. Ei ehtinyt mennä edes puolta tuntia, kun mentiin jo takaisin katsomaan varauksessa olleita housuja, jotka silti jätettiin kauppaan. 

Siinäpä oli tämän päivän ehkei ihan kohokohdat, mutta merkittävimmät tapahtumat. Ehkä mainitsemisen arvoinen on myös uusilla treenihousuilla treenaus ;-) Nyt siirryn koulujuttujen pariin, palataan taas pian!


TAKKI HOUSE OF BRANDON/VERO MODA HUIVI CUBUS LAUKKU H&M PAITA BIK BOK HOUSUT DR. DENIM KENGÄT NIKE

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja asukokonaisuus on myös kiva! :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janitakristina, kiva kuulla sun tykkäävän! :-)

   Poista
 2. Oon kattonut tuota takkia myös House of Brandonilta, onko se sun mielestä kuinka lämmin että uskaltaisko tilata ihan talvitakiksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm no kerrospukeutuminenhan on tieysti keino käyttää tuota talvipakkasilla, sopii hyvin näihin -10 pakkasiin ja sen molemmille puolille. Ajattelen sen silti olevan vähän liian ohut niille kovimmille eli -25 ja siitä ylöspäin :-D Mutta pikkupakkasille on kyllä ihan soppeli - ei hirveän paksu, mutta lämmittää kyllä!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.