#MEOLLAANINDIEDAYS

sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Haasteet on aina tosi jees, minkä takia tartuin heti Saijan aloittamaan #Meollaanindiedays -haasteeseen. Tällä viikolla tapahtui uudistus, jonka myötä Indiedays ja Blogirinki julkaisivat kaksi uutta blogisivustoa. Nyt blogeja löytyy siis Indiedaysin lisäksi myös uusista Foodlover.fi:stä ja Lifie.fi:stä. Näin  Indiedaysin sivuilla olevat blogit ovat painottuva nyt vielä enemmän muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin. Foodlover.fi on Suomen ensimmäinen ruokaan ja leivontaan keskittynyt blogisivusto, josta reseptit löytyvät nopeasti näppärän haun avulla. Lifie.fi taas on kuin naistenlehti verkossa, jossa voi lukea esimerkiksi sisustuksesta,  ajankohtaisista aiheista ja  hyvinvoinnista. 

Itse haasteessa esitellään viisi mielenkiintoista blogia ja alla näette mun valkkaamat :-)
Aloin seuraamaan Lauraa hetki sitten Snapin puolella ja sieltä päädyin hänen blogiinsa. Blogi on todella inspiroiva resepteineen ja kauniineen kuvineen ja samoin ovat snapit, joita tulee just sopivasti (eli niitä tulee aikalailla joka päivä tasaiseen tahtiin). Hän on itse asiassa yksi mun lemppareista siellä juuri nyt.Mariannen blogia olen lukenut jo hieman pitempään. Blogi taisi tulla vastaan alkuvuodesta Indiedaysin sivuilla, jossa jokin postaus herätti mielenkiintoni. Mariannen asut on aina ihan hemmetin upeita ja hän kyllä osaa yhdistellä tyylejä kuten sporttisia yläosia ja hameita yhteen aina vaan upeammin! On varmaan edes turha sanoa, että myös Saran blogi on inspiroiva, koska niin ovat nämä kaikki viisi mainitsemaani :-D Sitä olen seuraillut näistä blogeista kuitenkin ehkä pisimpään ja sisältö on pitkälti sama: asuja ja herkullisia reseptejä, mutta myös kotiin liittyviä diy-postauksia! Musta tuntuu, että alan jo toistaa itseäni ja vielä olisi kaksi blogia esiteltävänä..Löydän aina Paulan asupostauksia lukiessani itseni ihmettelemästä, kuinka hän aina saa niin upeita asukuvia paikassa kuin paikassa. Asutaan nimittäin molemmat Rovaniemellä ja täältä ei kovin montaa muotibloggaajaa löydy. Hän myös kovasti kasvattaa mun objektiivikuumetta.. Lindan blogin löysin nyt Indiedaysin sivustolta ja se ihastutti yksinkertaisilla asukuvillaan, joista voisin kotouttaa vaatekkaappiini vaikka kaikki vaatteet! 


Lopuksi mie haastan viisi yllä mainittua bloggaajaa postaamaan omat Indiedays suosikkinsa. Ja tietysti myös te muut saatte napata tämän haasteen itsellenne, koska uutta luettavaahan on aina kiva löytää!

Löysittekö te uutta luettavaa näistä blogeista? 

4 kommenttia

 1. Ihana kiitos kauniista sanoista! :) ♥ Itsekin seurailen näistä kaikkia muita paitsi tuo viimeinen on uusi tuttavuus, täytyy käydä kurkkaamassa sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain - totta joka sana! :-) Ja joo tämä haaste oli kyllä huippu idea, jonka avulla löytää taas uutta luettavaa, kun postaukset kuitenkin niin nopeasti hukkuu muiden sekaan Indiedaysinkin sivuilla.

   Poista
 2. Ihana postaus ja ihana sinä! Kiitos vinkeistä, ainakin Laura lähti heti lukulistalle! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anonyymi! Mahtavaa, että säkin löysit uutta luettavaa :-) Toivottavasti sulla oli kiva viikonloppu!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.