MUUTOKSIA BLOGIN ULKOASUUN

tiistai 29. marraskuuta 2016

Moi tyypit! Tämä on oikeastaan vähän tällainen ilmoitusluontoinen postaus. Koitan vihdoin ja viimein tehdä tälle blogin ulkoasulle jotain, mutta saa nähdä, mitä saan aikaan mun ruostuneilla taidoilla :-D Alkusyksystä harkitsin jo valmiin ulkoasun ostamista, mutta sitten ajattelin sen olevan vähän turha ostos. En nimittäin ehkä halua niitä samoja mustia palkkeja ynnä muita (tiedätte kyllä mitä tarkoitan, aika monet löytämistäni edullisista ulkoasuista oli sellaisia) ja en ihan hirveästi ole valmis siihen rahaa laittamaan, mikä saattaa olla tietysti esteenä hieman erilaisempiin vaihtoehtoihin. Ajatuksena oli myös tehdä kuvabanneri, mutta ette arvaakkaan, kuinka vaikeaa on valita pari parasta kuvaa, joiden pitäisi olla samaan aikaan todella hyviä, houkuttelevia ja kiinnostavia. Katsotaan nyt, jääkö tuo alla oleva banneri vai vaihtuuko se vielä uuteen. 
Olisiko jollain vinkata kuvanmuokkausohjelmaa, johon saisi ladattua omia fontteja? Mie en nimittäin jostain syystä saa tehtyä sitä omaani, joten vinkkejä kaivataan!
 

Mitä mieltä ootte? :-)

8 kommenttia

 1. Ainakin gimpiin tuo fonttien lataus onnistuu, ja muutenkin tosi hyvä (ilmainen) ohjelma!
  Kiva banneri:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos paljon vaikka nyt on kyllä banneri jääny kakkossijalle ulkoasun takia :-D

   Poista
 2. Tykkään älyttömän paljon! :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä ois kivempi jos tossa sivussa oleva infokuva ois kuva susta lähempää, niinkö että kasvot näkyis! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei oon ihan samaa mieltä! Nyt vaan äkkiä vaihdoin siihen uuden kuvan päivitetyllä iällä, kun muutenkin koitin tätä blogia uudistaa, mutta tarkoitus on laittaa siihen parempi kuva vielä myöhemmin :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.