RAHAA TAKAISIN NETTIOSTOKSISTA?

torstai 10. marraskuuta 2016

Yhteistyössä Bonusway.fi

Mie oon niitä ihmisiä, jotka aina nettiostoksia tehdessään googlettelee voimassa olevia alennuskoodeja. Välillä vastaan tulee kuitenkin niin epämääräisiä sivuja, että saa jo miettiä uskaltaako niille mennä vai ei. Onneksi tätä varten löytyy kotimaiset ja turvalliset nettisivut, joiden alta löytyy kaikki tarvittava. Löytyykö sieltä vielä tyyppejä, joille Bonysway ei ole tuttu? Aiemmin kyseinen verkkopalvelu tunnettiin nimellä Ostohyvitys.fi, josta olette voineet nähdä mainoksia esimerkiksi telkkarissa. Tämän palvelun avulla käyttäjät voivat kerätä ostohyvistystä ostoksistaan ja säästää vuodessa jopa satoja euroja(!).


Saadakseen rahaa takaisin verkko-ostoksista pitää vain muistaa kirjautua sisään täysin ilmaiseen Bonyswayihin ja klikata itsensä sitä kautta nettikauppaan. Tilaus tehdään esimerkiksi Nellyssä aivan tavalliseen tapaan. Palautusprosentti sieltä on 11,50%, mikä tekee 100 euron ostoksissa 11,5 euroa. Prosenttien määrät vaihtelevat kauppakohtaisesti.

Verkkokauppa tunnistaa sinun olevan Bonuswayn käyttäjä ja maksaa heille myyntipalkkion tekemistäsi ostoksista. Sen Bonusway sitten jakaa kanssasi, jolloin saat ikään kuin omia rahoja takaisin. Tätä voi hyvin verrata kivijalkauppojen muovisiin bonuskortteihin, joita useilla meistä on lompakot pullollaan. Erona tietysti se, että Bonuswayn kautta voit kerätä bonusta sadoista eri koti- ja ulkomaisista nettikaupoista, joita löytyy monesta eri kategoriasta.


Palvelun käyttämistä vielä entistä helpommaksi tekee Bonyswayn lisäosa selaimiin. Lataamisen jälkeen osoitepalkin tulee pieni ikoni "B", joka palveluun kuuluvan verkkokaupan sivuilla muistuttelee bonuksien keräämisestä. Tuo on mun mielestä kätevä varsinkin silloin, jos shoppailee jossain sellaisessa nettikaupassa, jossa ei yleensä tee ostoksia eikä siis tiedä tai muista, että sieltäkin voi saada bonuksia. Myös silloin, kun googletat jonkun palvelussa mukana olevan kaupan kuten Fitnesstukun, kertoo lisäosa kuinka paljon voit saada ostoksistasi bonuksia. Tällä hetkellä se on ladattavissa Chromeen, Firefoxiin ja Operaan.Bonuswayn sivulta löytyy myös kootut tarjoukset, alennuskoodit ja korotetut bonukset, joista tulee myös säännöllisesti parhaat vinkit suoraa sähköpostiin. Mikäs olisikaan sen sopivampi ajankohta nettishoppailulle kuin talvi, jolloin kaupoissa kiertelystä tulee hieman epämukavaa talvivaatteiden takia :-D

Onko palvelu jo tuttu teille? Alkoiko shoppailu houkutella? ;-)

2 kommenttia

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.