MITÄ KUUSEN ALTA LÖYTYI TÄNÄ VUONNA?

perjantai 30. joulukuuta 2016

Viimeinen jouluun liittyvä postaus on perinteiseen tapaan lahjojen esittelypostaus. Ensimmäiset lahjat esittelin varmaan jo neljä vuotta sitten ja perinne jatkuu edelleen. Vaikkei lahjoilla olekaan enää nykyään yhtä suuri merkitys enää kuin pienempänä, on silti kiva palata itsekin myöhemmin katsomaan, mitä sitä oikein silloin saikaan. Ja verrata toivepostaukseen! Tänä vuonna kaikki lahjat oli aivan nappi osumia ja valintoja, joista jokainen oli todella mieleinen. Mutta mitä sieltä kuusen alta sitten löytyi?


Yllä näkyy melkolailla kaikki saamani lahjat miinus rahakuoret, jalassa olleet villasukat ja vuokraisännältä tullut konvehtirasia. Meinas muuten mennä sormi suuhun, kun mahdutin meidän molempien joululahjasuklaat kaappiin :-D Niitä taisi olla yhteensä viisi tai kuusi!


Kuusen alta löytyi ihania hemmottelujuttuja: käsirasvoja, pehmoiset sukat sekä jalkarasva, kynttilä, aiemmassa kuvassa taustalla ollut punainen kaulahuivi ja ainakin silmää hemmottelevat muumimukit ;-) Ja kaikki niin mun värisiä!


Mun toiveita oli selvästi kuunneltu. Tämän joulun hämäävin paketti oli toinen Villeltä saaduista paketeista, josta löytyi mun omaan pyyhkeeseen kääritty Kiitos hyvää pikaruokaa -kirja :-D Olin tietysti hieman tunnustellut pakettia ottaessani sen mukaan mummolaan ja silloin mietin vain, etten kyllä mielestäni mitään pehmeää toivonut. Paketeissa oli myös pari rasiaa suklaata, putkirulla, jumppamatto ja jumppanauhoja, yhteiset Finlaysonin muumityynyliinat, kolmen metrin pituinen latausjohto puhelimeen sekä jo hieman aiemmin ranteeseen päässyt Polarin m400-urheilukello. 

6 kommenttia

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.