RUTIINIT ON JEES

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Meinasin just alkaa toivottamaan teille kivaa alkanutta viikkoa, mutta ai niin. Eihän tänään olekaan maanantai. Ihmettelin myös reilu tunti sitten kotiin tullessani, miksi mainoksia on tullut maanantaina näin paljon. Siksi, että niitä tulee keskiviikkoisin näin paljon. Kyllä voi kolmen päivän vapaat vaan sekoittaa pienen ihmisen päätä :-D Onneksi olin sentään katsonut lukujärjestyksessä oikeaa päivää ja ottanut oikeat kirjat mukaan. 
Tänään postauksen kuvituksena toimii vuosi sitten otetut asukuvat. Mun mielestä toi lumisade on nuissa niin kiva, että kuvia oli pakko käyttää vielä uudestaan. Ja ehkä myös siksi ettei kukaan jaksa katsoa kymmeniä kertoja kuvia mun kaurapuurosta mustikoilla tai koriste-esineistä ikkunalaudalla. Aiheena taas seuraavissa kappaleissa on rutiinit ja mun kiintymys niitä kohtaan.Mä oon vähän rutinoitunut. Enkä aina ihan vähääkään. Tykkään, että elämässä on tietty rytmi ja arki menee aika samanlaisella kaavalla. Musta on esimerkiksi aivan jees herätä viikonloppuisinkin jo kasin pintaan, jotta ehdin tehdä mahdollisimman paljon päiväsaikaan (totta puhuen en edes muista, milloin viimeksi olisin nukkunut esimerkiksi puoli yhteentoista). Syön melkein joka päivä samanlaisen aamupalan ja odotan sitä silti aina yhtä innolla. Ja vaikka en ole hirveän innoissani muutoksista, totun uusiin asioihin aika nopeasti ja pikku hiljaa niistäkin tulee osa arkea. Esimerkiksi koeviikon jälkeen tuntuu hetken aikaa hassulta ja tulee olo "mitä sitä nyt tekisi", kun ei tarvitsekaan enää lukea. Kirjoituksista puhumattakaan!


Välillä mun ehkä jopa mummoutumiseksi kutsutut rutiiinit ja rytmi herättää huvitusta, kun en ehdikään kahville tai baariin perjantai-iltana. Nuille esteenä yleensä on siis joko muut jo aiemmin sovitut menot tai työt ja opiskelu, joille koitan tällä hetkellä ottaa mahdollisimman paljon aikaa. Totta on myös se, että suunnittelen yleensä esimerkiksi kahvittelut muutamaa päivää ennen tapaamista enkä vasta samana päivänä. Syy on tietysti se, että arkipäivänä, jolloin käyn sekä koulussa että salilla, ei enää niiden jälkeen jää kovin montaa tuntia ennen nukkumaan menoa. 
Varmasti näiden rutiineiden muodostumiseen on vaikuttanut myös Ville, jolla on aika samanlainen rytmi. Hän itse asiassa taitaa jopa olla kolmen vuoden takaa se syy, joka on saanut minutkin tähän nykyiseen rytmiin. Tykkäsin nimittäin vielä yläasteella valvoa pikkutunneille ja nukkua aamupäivään. Hän vain valitettavasti tykkää myös valvoa, kun minä taas haluan nukkua kunnon yöunet :-D Muuten meidän rutiinit käykin aikalailla yks yhteen. Kuulostaa ehkä jonkun korviin tylsältä, mutta mulle tälläinen sopii tällä hetkellä täydellisesti. Vaikka rutiinit on jees, mahtuu mun elämään silti silloin tällöin juhlimista ja irtiottoja. 

Olin suunnitellut tätä postausta jo jonkin aikaa mielessäni, mutta nyt kun aloin kirjoittamaan tätä teille ihan spontaanisesti, toivon etten unohtanut mitään! Löytyykös sieltä ruudun toiselta puolelta samanlaisia "mummoja"? 

4 kommenttia

 1. Sama täällä! Karmiva ajatuskin sotkea rytmejä viikonloppuisin, ja varsinkin tähän aikaan vuodesta on ihana olla hereillä se aika kun on valoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sanoppa muuta! En myös tykkää yhtään sängyssä pyörimiestä kun ei saa unta, johon ratkaisu on tietty yrittää pitää rytmi mahdollisimman samana. Saa nähdä sekoittaako joululoma sitä :-D

   Poista
 2. Nyt on jees ku voi kommentoida ❤️ Ihana postaus & rutiintunut mummo täälläkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Mahtavaa kuulla että tykkäsit tästä vähän henkilökohtaisemmasta postauksesta :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.