TB TO OUTFITS OF DECEMBER '14 AND '15

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Huomenta! Aloitetaanko tämä sunnuntai katselemalla pari kuvaa mun vanhoista asuvalinnoista? Niitä ei kovin montaa kuvakansioista löytynytkään eikä mikään ihme. Onhan joulukuu yksi vuoden pimeimpiä kuukausia. Onneksi ollaan koko ajan menossa valoisampaa kohti! Ja onneksi mulla riittää postattavaa muustakin kuin asuista ;-) Olen nimittäin ajatellut koittaa askarrella joululahjat tänä vuonna ainakin äidille ja mummolle, mutta toivottavasti en ole yliarvioinut omia taitojani. Se nimittäin voi olla aivan mahdollista, koska toisinaan niinkin simppeli juttu kuin sydämen leikkaaminen symmetriseksi tuottaa mulle hankaluuksia. Olisittepa nähneet mut keskiviikkona, kun jouduin musiikin pakollisella kurssilla koittamaan rumpujen soittamista.. On melkein sanomattakin selvää, että viihdyin yläasteella kaikista mieluiten köksän tunneilla :-D Mutta nyt itse asiaan eli vanhoihin asukuviin:


2014 Päällä simppeli ja kiva asu, mutta vähän kylmä tais silti olla :-D Takin sain itse asiassa juuri menemään eteenpäin seuraavalle omistajalle, mutta jos se olisi ollut istuvampi, ois tuo asu täydellinen!


2015 Käytiin Napapiirillä ja napattiin asukuvat lumipyrystä huolimatta. Farkkupaita ja mustat farkut on täydellinen kombo asukriisin keskelle eli toimii edelleen.


2015 Yksinkertaisuus kunniaan. Neuleitahan löytyy varmasti ainakin melkein jokaisen meidän päältä näin talvella ja kyseinen takki taisi olla mun päällä viimeksi viime viikolla. Nuo halkiot on tuossa se juttu, mikä edelleen ihastuttaa!

Mikä on näistä kolmesta sun lemppari? :-)

4 kommenttia

 1. kakkonen oli kyl lemppari ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lumisade kuvassa on kyllä niin huippu!

   Poista
 2. Ihana yhdistelmä tuo viimeinen ! <3

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.