2016 LUETUIMMAT POSTAUKSET X 4

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta! Ajattelin jo etten ollenkaan ehdi kirjoittelemaan teille tänään, mutta aikaa löytyi sittenkin. Ollaan kylästelemässä Villen perheen luona ja päivä on hurahtanut ohi lautapelejä pelatessa ja ulkoillessa. Harmi vain etten ole voittanut yhdessäkään pelissä :-D Lähellä oli aina, mutta sitten on aina tapahtunut jotain. Mulla ei ilmeisesti ole tarpeeksi kaukokatseisuutta tai jotain muuta vastaavaa. 
Eilinen aatto meni ohi yhtä nopeasti: Ville haki mut suoraan töistä, ajettiin päämäärään ja viimeinen päivä joulukuuta meni siinä.  Rakettien paukuttelun lomassa nähtiin kauniita revontulia ja telkkarista ihmeteltiin Suomen 100-vuotisjuhlaa. Olen varma, että kirjoitan vielä johonkin ajatuksissani vuosiluvun 2016 niin kuin niissä kaikissa Instagram kuvissa on jo viikon mittaan ollut. Mulle käy aina niin. Mutta nyt palaan muiden pariin, joten palataan asiaan pian!


Onko tämä bloggaamisen todellinen hinta oli luetuin postaus koko vuonna. Aihe herättää varmasti mielenkiintoa meissä jokaisessa, joten sen suosio ei sinäänsä tullut yllätyksenä. Ehkä kirjoitan siitä vielä tänä vuonna uudestaankin!


Epäsuositut mielipiteeni tulee hyvänä kakkosena. Monessa muussakin blogissa näkynyt haaste, johon oli kiva ottaa osaa. Saas nähdä, minkälaisia haasteita ja postaussarjoja blogeissa tullaan näkemään tänä vuonna!


Ilmeisesti tänä vuonna vinkkejä tarvittiin lahjojen ostoon aikalailla, koska luetuimpien listalta löytyi myös mun vinkit joululahjoihin. Kyseisessä postauksessa olikin monen moista tavaraa.


Mun iloksi luetuimpien listalta löytyi lisäksi resepti broileri-nuudelikeittoon nimellä keitto, josta poikaystäväkin tykkää. Ville ei nimittäin juuri keitoista välitä, mutta tuo resepti sai kehuja häneltäkin. Pakko tehdä tuota taas tässä kuussa!

2 kommenttia

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.