KAHDEKSAN FAKTAA

maanantai 30. tammikuuta 2017


Ensimmäisen herätyksen tulee aamuisin olla aina tasaminuuttilla kuten vartin yli seitsemän. Seuraavat voi ja onkin 17 minuuttia yli, 20 minuuttia yli, 22 minuuttia yli..

Mulla ei koskaan ole ollut "sitä tuolia", johon kasaisin vaatteita. Jos päivällä jätän johonkin vaatteita, laitan ne omille paikoilleen ennen nukkumaanmenoa. 


Kerran, kun oltiin vaatekaupassa, Ville huomasi mun koskettelevan vain harmaita vaatteita. Kuulen siitä nykyään joka kerta, kun käydään kaupoissa :-D

Suihkussa vesi pitää vääntää ensin niin kuumalle kuin mahdollista ja siitä sopivalle. Miksi? Ilmeisesti kuvittelen, että se lämpenee sillä tavoin nopeammin.


Juon mielummin tavallista kuin hiilihapollista vettä. Tavallinen vichy on suorastaan pahaa :-D

Lopetin viime syksynä Salkkareiden katsomisen. Olin katsonut niitä pienestä pitäen äidin kanssa päivittäin, mutta kirjoituksiin lukiessa niille ei enää jäänyt aikaa. Ja sen puolituntisen voi käyttää paremminkin.


Vuoden 2016 ärsyttävimpiä biisejä oli Honey ja Sushi. En kestä kuunnella niitä :-D

Lastenleffoja katsellessa tulee aina tsekattua netistä, ketkä on äänessä, jos niitä ei itse tunnista. Samalla tavoin tulee selattua Wikipediaa myös silloin, jos jossain leffassa henkilö näyttää tutulta. 

4 kommenttia

  1. Täällä myös toinen, joka ei oo katsonut salkkareita pitkään aikaan! :'D En tykkää vaan enää yhtään kyseisestä sarjasta. Ps. Sushi on kyllä rasittava biisi kieltämättä haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ei voi kuunella hetkeäkään... :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.