LINKKAA BLOGISI

maanantai 2. tammikuuta 2017

Se on kuulkaas vuosittaisen linkkaa blogisi -postauksen aika! Olen jo parin vuoden ajan tehnyt tämän vuoden vaihteen aikoihin, joten eiköhän anneta tämänkin perinteen jatkua. Haluan lukulistalleni lisää erilaisia ja inspiroivia blogeja eli laittakaahan ihan joka ikinen sitä linkkiä tulemaan lyhyen esittelyn kera (ilman sitä en valitettavasti voi valita blogia suosikkipostaukseen). Aikaa on perjantaihin 13.1 asti. Oli pakko valita tuo päivä :-D Eli ei kun linkkiä tulemaan, niin minä sitten valitsen niistä suosikit postaukseen, josta voi löytyä teillekkin uutta luettavaa.

55 kommenttia

 1. http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  18-vuotiaan imatralaisen lukiolaistytön lifestyle-blogi, joka on perustettu marraskuussa. Blogi on siis uusi, mutta blogimaailma ei niinkään, vaan omia blogeja minulla on ollut elämän varrella jo monia. Postauksia kuitenkin tästäkin blogista löytyy jo useita ja lisää tulee vähintään yksi, yleensä useampi viikossa! Blogissa panostan ulkoasuun, isoihin laadukkaisiin kuviin ja monipuoliseen sisältöön. :) xx

  VastaaPoista
 2. http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Rento, hyväntuulinen, vähän hassu ja aika herkkä - sellainen bloggaaja löytyy tämän blogin takaa! Oon parikymppinen kosmetologiksi valmistunut ja valokuvaajaksi tällä hetkellä opiskeleva motivoitunut bloggaaja, jolla on myös pikkuinen raakakakkuyritys Jyväskylässä. Blogissa pääpaino on omassa tyylissä (asujen lisäksi myös sisustustyylissä!) sekä inspiroivassa ja motivoivassa lifestylessä. Uskon, että mitä vain voi saavuttaa jos niin haluaa ja näitä ajatuksia haluan jakaa myös blogin puolelle, kuten myös muita fiiliksiä pintaa syvemmältäkin. Oikeita ajatuksia ja inspiraatiota! :)

  VastaaPoista
 3. http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/

  19-vuotiaan kosmetiikkaan hullaantuneen turkulaisen tytön lifestyleblogi ^^ Abivuosi on käynnissä ja sen lisäksi opiskelen Helsinki Design Schoolissa muotimarkkinointia! Blogissa näkyy ehdottomasti mun rakkaus meikkaamiseen, mut myös matkustelusta, ruuasta, sisustamisesta, ja ihan yleisesti elämästä löytyy juttua (:

  VastaaPoista
 4. viikarivartti.blogspot.fi

  Seikkailuntäyteistä lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä! Parikymppinen turkulainen luontofiilistelijä jakaa otteita vauhdikkaasta elämästään, johon astma ja lukuisat allergiat ja yliherkkyydet tuovat pientä lisätwistiä. Retkiä, matkoja, opiskelijaelämää, erityisruokavaliojuttuja, parvekeviljelyä, kodin kasveja, kierrätys- ja tuunausideoita, hyvinvointia ja hauskanpitoa.

  VastaaPoista
 5. http://ainoaxberg.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyleblogi, joka pitää sisällään niin muotia, kauneutta, matkustelua, kuin hieman myös urheilua, ruokaa ja partiota.

  VastaaPoista
 6. http://woundedlaughh.blogspot.fi/?m=0

  Heippa! Oon itseä etsivä 17 vuotias lukiolainen helsingistä, intohimoina hyvinvointi, ruoka ja urheilu(varmaankin crossfitin aloitan kohta!) Blogini painottuu hyvinvointiin laajalla mitakaavalla. Jaan blogissa omia tunteitani(hyvinkin suorasanaisesti ja avoimesti), ajatuksiani, mielipiteitäni, arkeani, välillä myös videoita sekä terveellisiaä resepti vinkkejä. Käytän aktiivisesti myös muuta sosiaalista mediaa kuten instagramia, facebookkia, bloglovinia sekä snapchattiä josta pääsee seuraaan mun arkea ajankohtaisesti, ja mun rakkautta smoothiebowleihin. Mun suosituimpiin postauksiin kuuluu mm. "Tarina tytöstä joka hukksi itsensä" ja "Mä en riitä itselleni"

  Toivottavasti käytte kurkkaamassa ja liitytte mahdollisesti myös sinne mun seuraksi <3
  Ihana vuotta 2017!

  IG: jeminanea SC:jeminaneaa facebook: woundedlaugh

  VastaaPoista
 7. http://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  Ruokaa & leivonnaisia, koti- ja sisustusjuttuja sekä muuta arjen inspiraatiota

  VastaaPoista
 8. http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  Kolmen lapsen äiti, vaimo, opiskelija ja työssäkäyvä nainenkirjoittaa elämänsä ruusuista ja risuista. sydäntä lähellä sisustus ja valkoinen ;)

  VastaaPoista
 9. http://funfitfash.blogspot.fi/

  28-vuotiaan lifestyle blogi, joka keskittyy myös sisustukseen ja kauneuteen. Treenijuttuja blogissa oli aiemmin enemmän, mutta nyt raskauden myötä se puoli on jäänyt hieman sivuun :) Pyrin pitämään blogini hyvänmielen paikkana ja jaankin sinne melkein päivittäin kuulumisiani!

  VastaaPoista
 10. nicolanmaailma.blogspot.fi/?m

  Pian 30-vuotiaan yh-äidin kirjoituksia elämästään lapsen kanssa unelmien ja haaveiden kanssa positiivisella mielellä sekä asenteella. Elämä kokeillut rankalla kädellä,mutta kaikesta on selvitty.

  VastaaPoista
 11. http://viivimiljamaria.blogspot.fi/

  Tänä vuonna täysi-ikäisyyden saavuttavan Vaasalaisen lukiotytön blogi, joka rakastaa kirjoittamista. Lifestyleblogistani löytää monenlaisia postauksia eri aiheista.

  VastaaPoista
 12. little-things-blogi.blogspot.fi

  Blogistani löytyy postauksia suurilla ja laadukkailla kuvilla, tekstillä höystettynä. Lähellä sydäntäni on mm. matkustaminen, kesä ja valokuvaaminen ja näistä voit lukea paljon lisää blogistani. Tervetuloa lukemaan :)

  VastaaPoista
 13. http://emiliaveronikan.blogspot.fi/

  Kaksihenkisen perheen elämää nuoren äidin silmin. Ihmetellään elämää enemmän tai vähemmän pinnallisemmin ja ihannoidaan arjen pieniä juttuja, sekä niitä suurempiakin :)

  VastaaPoista
 14. http://festinalente-riikka.blogspot.fi/

  22-vuotiaan fysioterapian opiskelijan lifestyleblogi. Blogia pitänyt vuodesta 2009 välillä taukoja pitäen ja nyt aloitin joulukuussa uudestaan :-)

  VastaaPoista
 15. https://aleksandrabjork.blogspot.fi

  19-vuotiaan nuoren naisenalun aika uusi lifestyle-blogi.Blogista tulee löytymään kosmetiikkaa,muotia,matkustelua,reseptejä sekä sisustusta koskevia postauksia. Pyrin postaamaan 2-4 kertaa viikossa! :)

  VastaaPoista
 16. http://janitakristina.blogspot.com/

  -99 tyttönen Kouvolasta, joka opiskelee stylistiksi ja kertoo lifestyle painotteisessa blogissaan milloin mistäkin. Pääpaino on siis kosmetiikassa, musiikissa ja sisustuksessa, mutta sekaan mahtuu monenlaista muutakin postausta, mm. katkelmia kahdesta kirjoittamastani kirjasta. Uudistin juuri tänään myös bannerin ja hieman hienosäädin vaaleaa ulkoasua. Postaustahti on 2/3 postausta viikossa, joka toinen kaksi ja joka toinen kolme jne. :)

  VastaaPoista
 17. http://tiiajennyy.blogspot.fi

  20-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi.

  VastaaPoista
 18. http://emiliannas.blogspot.fi

  Kahdeksantoistavuotiaan abin lifestyle/valokuvaus/ajatustenpurkublogi. Kirjoittelen paljon mielen päällä olevista asioista, mutta toisinaan juttelen myös vaatteista, kosmetiikasta tai jaan ottamiani valokuvia, muistoja, elokuvia, sarjoja, vinkkejä ja muuta. Fiilispohjalta eli lukijoiden ja oman kiinnostuksen mukaan mennään ja on menty jo vuosia.

  VastaaPoista
 19. http://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi/?m=1

  22-vuotiaan vastavalmistuneen parturi-kampaajan lifestyleblogi. Kirjottelen milloin mistäkin, mutta erityisesti kaikki kauneuteen liittyvä kiinnostaa :) Tervetuloa kurkkaamaan blogia :)

  VastaaPoista
 20. www.fashionstatement.fi

  Fashion Statement on muotiblogi joka keskittyy mun päivänasuihin, tyyli-ihastuksiin ja muotiin, sen lisäksi blogista löytyy myös postauksia matkustelusta ja mun elämästä. Blogin takana on 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija, joka asuu tällä hetkellä Norjassa Oslossa. Blogilla pyrin inspiroimaan mun lukijoita, tämän vuoksi blogin pääpainona onkin päivänasut. Mun tavoitteena on rohkaista lukijoita kokeilemaan uusia vaateyhdistelmiä ja miettimään miten he voivat yhdistellä jo heillä olemassa olevia vaatteita, sen sijaan että aina esittelisin uusia vaatteita ja tuotteita. Haluan olla helposti samaistuttava ja sen vuoksi mun blogi kuin myös tyylikin on "tavallinen" ja yksinkertainen.

  VastaaPoista
 21. http://tarumariaaa.wordpress.com
  18-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi Daylight. Matkoja, koiria, luontoa ja ihan tavallista arkeakin. :)

  VastaaPoista
 22. https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

  Tamperelaisen 23-vuotiaan naisen blogi, jossa näkyy paljon reissutarinoita ja asukuvia. Myös muuta lifestyleä ja keikkakuvia löytyy silloin tällöin. Tämän talven aikana luvassa on ainakin paljon tarinaa Sri Lankasta, jonne matkustan helmikuussa.

  VastaaPoista
 23. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaisen lifestyle-henkinen blogi. Blogissani näkyy paljon myös kiinnostukseni urheiluun, kosmetiikkaan ja muotiin esim. treenivinkkien, meikkitutojen ja asukuvien muodossa :-)

  VastaaPoista
 24. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  21-vuotiaan korkeakouluopiskelijan lifestyleblogi, joka sisältää päivän asuja, pohdintoja, rakkautta valokuvaamiseen, elämän pieniä iloja, sisustamista, kosmetiikkajuttuja, kommelluksia, terveellisiä reseptejä, hyvinvointia, matkustamista ja paljon muuta. :)

  VastaaPoista
 25. http://starbox.fi/tuijastateofmind

  22-vuotias tällä hetkellä Lappeenrannassa asuva entinen/nykyinen bikini fitness kilpailija. :D Raskaus yllätti kesken kisadieetin, joten esikoisen syntymää odotellaan kovasti helmikuun alussa. Elämään mahtuu paljon muutakin, opiskelen AMK:ssa, olen personal trainer, kuulun team athlete figuresiin, minulla on pieni chihuahua, häät on tulossa myös ja paljon muuta! :)

  Blogi painottuu lifestyle-juttuihin, raskauteen, urheiluun, fitnessjuttuihin ja joskus jopa syvällisiin pohdintoihin. Kaikki ovat tervetulleita <3

  VastaaPoista
 26. Lifestyleblogia Life à la Sara kirjoittelee intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava 25-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa.

  http://lifealasara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Muutama kuukaus takaperin kunnolla aloittanut muotibloggaaja. Olen 20-vuotias; rakastan matkustamista, meikkaamista, shamppanjaa, hyvää ruokaa ja muotia. Blogini painottuu asukuviin ja kauneushöpinöihin. Silloin tällöin kirjoittelen yliopisto-opiskelusta ja lääkikseen hakemisesta. Opiskelen kemiaa Turussa. Tervetuloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan vielä se linkki! :-D

   http://maijaviola.blogspot.fi/

   Poista
 28. http://jeannays.blogspot.fi/

  ♥ 20-vuotiaan mimmin lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen. Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
 29. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi. Blogissa näkyy kiinnostukseni kuvailuun, vaatteisiin ja kauneudenhoitoon. Tämän lisäksi kirjoittelen arkisia höpinöitä ja välillä syvällisempääkin pohdintaa. :)

  VastaaPoista
 30. http://lion-inside-me.blogspot.fi/

  23-vuotias urheilu- ja kissahullu nainen, joka kirjoittelee blogissaan arjen pienistä ja suurista iloista, nauttii treenaamisen lisäksi diy-jutuista, suklaasta, kissojen seurasta ja omassa pikkuasunnossa kotoilusta.

  VastaaPoista
 31. https://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  17-vuotiaan valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus myös valokuvausvinkkejä :)

  VastaaPoista
 32. Miinakaroliina.blogspot.com

  Lifestyleblogi jonne kirjoittelen niin sisustusjuttuja, asukuvia kuin kauneuteen ja shoppailuun liittyviä juttuja! :)

  VastaaPoista
 33. http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  Inka P. blogi on sekalainen miksaus positiivisellä vivahteella mun elämästä, mitään siihen lisäämättä tai siitä poistamatta. Joskus mennään pääpilvissä ja joskus kaivellaan pohjamutia. Perus lifestylejuttujen ja kuulumisten lisäksi sä voit nähdä täällä asukuvia ja uusimpia ostoksia, sisustusjuttuja, amatöörimäisiä meikkipostauksia, henkilökohtaisempia pohdiskeluja pintaa syvemmälle ja hyvällä tuurilla myös videoita.

  VastaaPoista
 34. moi! uskon, että kuvat kertoo paremmin kuin 1000 sanaa.. tämän takia blogistani löytyy enemmän kuvia kuin tekstejä. teen postauksia muodista ja kauneudesta. tervetuloa <3

  www.katjaekaterina.com

  VastaaPoista
 35. Jenni's lullaby

  25-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogini koostuu asukuvista, kirppislöydöistä ja muista ostoksista, resepteistä, sisustuksesta ja ihan tavallisesta arjesta. Arkeeni kuuluu aviomies, 2v poika ja kuukauden ikäinen tyttö. :)

  VastaaPoista
 36. Mie kirjotan blogissani miusta.

  http://rajavarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 37. http://2avlt5.blogspot.fi

  Olen 21-vuotias lääkisopiskelija Tartosta. Opiskelen täällä toista vuotta kansainvälisellä linjalla englanniksi ja luonnollisesti blogista löytyy myös koulujuttuja. Rakastan valokuvia ja haluaisin ikuistaa jokaisen hetken filmille. Rakastan kesäöitä, aikaisin heräämistä, luonnonkukkia ja laskettelua. Haluan matkustaa paikkoihin joissa en ole koskaan ennen ollut ja kokea niin paljon. Tervetuloa seuraamaan mun elämää.

  VastaaPoista
 38. 20-vuotias lifestyle bloggaaja vantaalta. Olen tällä hetkellä opiskelija ja sen ohella työskentelen baristana. Blogissa kirjoittelen erilaisista aiheista ja asioista ihan oman fiiliksen mukaan. Tervetuloa lukemaan!

  http://nelliklappalainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 39. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  Hyvinvointi-painotteinen lifestyle blogi! Postauksista löytyy muun muassa erilaisia juttuja hyvinvoinnista ja syvällisempää pohdintaa, ruokavinkkejä ja muitakin hyväksi todettuja tuotteita sekä ihan vaan arkistakin elämää :-)

  VastaaPoista
 40. 20- vuotiaan mikkeliläisen naisen alun lifestyle ja jokseenkin myös hyvinvointiin painottuva blogi! Kolmen vuoden blogi tauko takana ja nyt Back in Business ! aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 41. http://www.jereviinikainen.fi
  20-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi

  VastaaPoista
 42. http://petrajanica.blogspot.fi

  22-vuotiaan Turussa asuvan lifestyle-blogi. Kirjoittelen niin arjen pienistä kuin suurista ilon ja surun hetkistä, ruoan tuoksusta, sisustamisesta ja tietenkin mukana ripaus kauneutta!

  VastaaPoista
 43. http://petrajanica.blogspot.fi

  22-vuotiaan Turussa asuvan lifestyle-blogi. Kirjoittelen niin arjen pienistä kuin suurista ilon ja surun hetkistä, ruoan tuoksusta, sisustamisesta ja tietenkin mukana ripaus kauneutta!

  VastaaPoista
 44. http://katja-johanna.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tyttösen kirjoittelma hyvän mielen lifestyle-blogi. Kirjoittelen aika tyttömäisiä juttuja jopa, kuten esim. kauneudesta, sisustuksesta, tyylistä etc! Rakastan blogin kirjoittamista ja yritän tuoda sitä myös mahdollisimman paljon näkyviin! :)

  VastaaPoista
 45. illicit-hiraeth.blogspot.fi
  Lukion ekalla olevan tytön lifestyle- & valokuvausblogi fiilispohjaisilla teksteillä.

  VastaaPoista
 46. koaellan.blogspot.com

  Kirjoittelen Amsterdamista käsin hyvinvointi- ja lifestyle-painotteista blogia! Blogissa mm. terveellisiä reseptejä, Amsterdam-suosituksia, kuulumisia, matkusteluhöpinöitä ja tyttöjen juttuja!

  VastaaPoista
 47. http://puhdastailoa.blogspot.fi/
  18-vuotiaan, abiturienttitytön rentoa kirjoittelua kaikenlaisista asioista. Vielä melko uusi blogiprojekti, tavoitteena opetella kirjoittamaan blogia ja ilmaista itseään kirjoittamalla.

  VastaaPoista
 48. http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  19-vuotiaan maailmanmatkaajan reissu-/lifestyleblogi. Kirjoittelen asiasta ja asian vierestä unohtamatta kuitenkaan positiivista mieltä ja kauniita kuvia. Tällä hetkellä asun Australiassa ja tänä vuonna on edessä niin reppureissaamista kuin muutto Skotlantiinkin!

  VastaaPoista
 49. http://sofiamenbere.blogspot.fi/

  Muoti- ja lifestyle-blogi ripauksella huumoria! Blogistani löytyy esimerkiksi paljon asukuvia, suosikkien esittelyjä, diy-postauksia. Tällä hetkellä sieltä löytyy myös yksi youtube-video, jolle olisi tarkoitus saada jatkoa piakkoin:)
  Kirjoitan blogi tekstini suomeksi, mutta myös englanniksi.

  VastaaPoista
 50. http://pienetajatukset.blogspot.fi/

  Mun blogista löytyy kaikenlaisia postauksia matkakertomuksista kasvisruokaohjeisiin ja mielipidepostauksiin. :--)

  VastaaPoista
 51. http://jenmilia.blogspot.fi/

  Oon vasta alottanu uuden blogin, joten sisältöä ei oo vielä hurjasti, mutta ehkä siitä jonkun kuvan jo saa (:

  Asettaisin blogin lifestyle kategoriaan, mut annan sen kehittyä siihen suuntaan mihin se tästä lähtee. Hankalaa kuvailla enempää :D

  VastaaPoista
 52. suvimyllymaki.com

  Rakastan aamuja, kahvia ja hyvän treenin jälkeistä fiilistä. Unelmoin Pariisista ja tulen iloiseksi kissavideoista.

  Blogistani saat lukea juttuja tyylistä, treenistä ja arjen iloista. Täällä inspiroidutaan, tavoitellaan unelmia ja jaetaan vinkkejä.

  Tervetuloa seuraamaan ❤

  VastaaPoista
 53. http://www.lily.fi/blogit/annikaevelina

  17-vuotiaan lukiolaisen tytön elämää sopivasti maustettuna urheilulla, fiiliksillä ja elämän pienillä iloilla!

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.