VIIKOT 1 JA 2

maanantai 16. tammikuuta 2017

Huomenta tyypit! En edes muista, milloin viimeksi olisin julkaissut saati ollut kirjoittamassa postausta yhdeksältä aamulla :-D Nyt minulla kuitenkin on hypäri ja koulua jatkuu vielä puoli kuuteen  asti eli joka minuutti hyötykäyttöön. Tämä yhdeksän tunnin koulupäivä tuntuu kyllä ihan hirveältä ajatuksen tasolla, mutta eiköhän tästä vielä selvitä! Lohdutuksena voi haaveilla jo kohta koittavasta koeviikosta ja helmikuun lukulomasta. Sen jälkeiset suunnitelmat on vieläkin ihan auki, pitääkö lukea pääsykokeisiin vai ei. Mahdollisista jatko-opinnoista toivottiinkin jo postausta ja se on tulossa, kunhan vielä vähän selvittelen omiakin ajatuksia niiden suhteen. Tsempit sulle uuteen viikkoon, palataan taas pian! 

collagesusu1 1. Aleostoksia, tämä paita on itse asiassa nytkin päällä! 2. Kylmää oli :-D collagesusu2 3. Ville valitsi meille elokuvaksi tämän ja oli kyllä hyvä! 4. Tämä löytyi Snapchattiin tallennetuista :-D collagesusu3 5. Matkahuolto oli palannut ajassa taaksepäin. Minä olin lataamassa bussikorttia ennen aamukahdeksaa ja kuumotukset oli melkoiset, koska opiskelutodistus ei ole ihan uusinta uutta :-Dcollagesusu4 7. Katsoin elämäni ensimmäisen ja ehkä myös viimeisen kannibaalileffan.. 8. Onko joku jo maistanut?!collagesusu5 9. Oona toimii hyvänä tsempparina.. :-D 10. Meneekö jo liian pinkiksi? Päällä oli myös pinkki t-paitacollagesusu6 11. Melkein kuukauden mie koitin selvitä muilla kuin Applen kuulokkeilla, mutta nyt mie luovutin.
12. Lauantaina reippailin ensin salilla jalkapäivän ja siihen päälle kävelin vielä semmoiset kuusi kilometriä. Vähän väsytti.

4 kommenttia

 1. toi Magnum on ihan älyttömän hyvää! kiva postaus ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä siis testata! Kiitos :-)

   Poista
 2. Magnum on tosi hyvää, suosittelen kokeilemaan! Siun viikot vaikuttaa älyttömän kivoilta ja tykkään tost nyörineuleesta tosi paljon.

  http://rajavarina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kyllä pitää ostaa sitä :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.