VIIMEINEN KATSAUS VUOTEEN 2016

tiistai 24. tammikuuta 2017

En tiedä, mitä olen ajatellut, kun tein edellistä osaa näistä katsauksista :-D Laitoin nimittäin siihen myös lokakuun, jonka oli tietysti tarkoitus tulla tähän osaan. Ajattelin ilmeisesti, että vuodessa on kolmetoista kuukautta. Mutta mennäänpäs vielä asiaan eli viime vuoteen. Se oli mun kohdalla aika onnistunut. Tapahtui paljon kivoja juttuja kuten esimerkiksi se, että sain töitä koulun ohelle. Mulla ihan suoraan sanottuna alkoi tulla jo korvista ulos kaikki ne Instagramissa näkyneet kuvat siitä, miten surkea vuosi 2016 oli. Eihän kellään nyt kaikki 12 kuukautta voi niin huonosti mennä! Vai voiko joku oikeasti heittää kommenttia alas ja sanoa, että näin oli? Tietysti minunkin vuoteen mahtui useita huonoja hetkiä, mutta onneksi positiivisuus voitti ja niin voittaa tänäkin vuonna. Sillähän sitä pääsee eteenpäin, kun yrittää aina löytää niitä positiivia juttuja :-)

collagemarr

Marraskuussa

Jouluinto kasvoi entisestään, käytiin päiväreissu Oulussa tutustumassa yliopistoon ja vietettiin pikkujouluja. Pelasin elämäni ensimmäistä kertaa itse kenoa enkä voittanut. Testailin useita eri rahkoja ja tein pitkästä aikaa karjalanpiirakoita. Postasin epäsuosituista mielipiteistänimun kuvien väärinkäytöstä ja reseptin porkkanasosekeittoon.

collagejou

Joulukuussa

Leivoin gluteenittomia pipareita itsetehdystä taikinasta, katsoin joka jakson kakkosen joulukalenteria ja kävin tutustumassa tällä kertaa Rollon yliopistoon ja ammattikorkeakouluun. Kävin teatterissa kahteen kertaan, taistelin blogin ulkoasun kanssa ja vietin joulun perinteiseen tapaan mummolassa. Katsoin joululeffoja, kuuntelin paljon joulumusiikkia ja nautin joululomasta. Tein lahjaksi joulutähtiä ja gluteenitonta bataattilaatikkoa.

6 kommenttia

  1. Oi nams gluteenittomat piparit on herkkua!<3 Tää postaus oli tosi kivasti toteutettu :')

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hmh mulla oli ainakin kaikesta huolimatta ihan mahtava vuosi! Harmi jos muilla ei :/

    http://starbox.fi/tuijastateofmind

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.