VUOSI 2016 OSA 1

tiistai 3. tammikuuta 2017

Niin ne vain lomapäivätkin kuluu. Enää muutama päivä ja sitten pitää taas palata koulun koville penkeille. Paitsi, että se on viimeinen kerta, koska ihan kohta alkaa lukuloma! Se on tuntunut niin kaukaiselta ajatukselta, mutta niin vain sekin sieltä hiipii koko ajan lähemmäs ja lähemmäs. Eikä mulla vielä ole edes penkkariasua päätettynä :-D Sen voisi varmaan lähiaikoina päättää, onko siellä ruudun toisella puolella abeja? Mitä teemoja teillä on ja miten aiotte pukeutua? Mutta nyt palataan viime vuoteen:

collagetam

Tammikuussa

Harjoiteltiin Taitaja -kisoja varten, Ville lähti armeijaan ja ulkona paukkui 30 asteen pakkaset, joissa kävin ottamassa tuon oikean alakulman asukuvat kaukolaukaisimen avulla :-D Tein ensimmäisiä kertoja inkiväärishotteja, päivät alkoi pitenemään eli valoa riitti vähän pitemään, vierailtiin Ikeassa, leivoin minttu-muffeja ja ostin tuon pinkin toppatakin paukkupakkasia varten. Totuttelin yksin asumiseen, mikä ei ollutkaan niin hirveää.

collagehel

Helmikuussa

Käytiin Helsingissä kisaamassa visuaalisen myyntityön kategoriassa, juhlittiin ihania häitä, en tanssinut itse vanhoja, mutta olin kuvaamassa ystävien prinsessapäivää. Leivoin taikapannaria ja otin sitä myös mukaan leffaevääksi, aloin käyttämään Lightroomia kuvien muokkaamiseen ja aloitin työssäoppimisjakson Lindexillä.

collagemaal

Maaliskuussa

Hiihdin ensimmäistä kertaa sille talvelle, leivoin banaanileipää, tappelin tietokoneen järjestelmän kanssa, luin kovaa vauhtia kirjoituksiin, tein todella usein vihersmoothieta ja selvisin niistä terveystiedon kirjoituksista.

4 kommenttia

 1. Täällä yksi abi, jolla ei ole myöskään mitään tietoa vielä mikä olen penkkaripäivänä! :D
  Kiva postaus :)

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on onneksi jo asu päätettynä, toivottavasti sullakin :-D

   Poista
 2. kiva postaus! Miksikäs muuten opiskelet? ❤

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.