VUOSI 2016 OSA 2

lauantai 7. tammikuuta 2017

Tiedättekö mitä? Mulla on nyt ensimmäistä kertaa kokonaan vapaa viikonloppu sitten elokuun! Fiilis on aika huikea :-D Hieman sitä varjostaa parit pakolliset koulutehtävät, mutta toivottavasti saan niistä ainakin suurimman osan tehtyä jo tänään. Lauantai on kulunut mulle tavalliseen tapaan salilla käyden ja hieman herkutellen. Koitin taas aamulla herätä ajoissa ja onnistuinkin, mutta tunnin päästä siitä nukuin jo sohvalla psykologian kirja sylissäni.. Eli hirveästi oli hyötyä siitäkin. Ehkä saan väsytettyä itseni tänään vielä niin, että uni tulee ajoissa tai ainakin toivossa on hyvä elää. Onko siellä muita, joilla on rytmi sekaisin?

collagehuhti

Huhtikuussa

Ostin mun tämän hetken lemppari kollarin eli kuvissa näkyvän punaisen, leikkautin hiuksia vähän lyhyemmäksi ja opettelin hollantilaisen letin tekoa. Tilasin uudet Niket, joiden toimituksessa oli pientä sekoilua ja otettiin asukuvat Rollon makeimmalla seinällä. Tein 18xjatka lausetta -haasteen, hieman erilaisen chia-vanukkaan ja aloitin postaussarjan, jossa oli takaisinheittoja aiempien vuosien asuihin.

collagetouko

Toukokuussa

Grillattiin ensimmäisiä kertoja, hain kesätöitä (ja sain myös!!), tein ensimmäistä kertaa bataattiranuja ja mun omat koivet oli treeneistä niiin mustelmilla. Nukkumaan mennessä ulkona oli tosi valoisaa ja kesä oli tuloillaan eli myös fiilis oli korkealla. Pakollisela liikunnan kurssilla muistin, että koululiikunta etenkin yläasteella oli kaikkien kouluun raahattavien kamojen takia ärsyttävää :-D Söin ensimmäiset tuoreet mansikat ja suunnittelin kesää ämpärilistan muodossa. Postasin reseptit pinaattilettuihin, rahkapitsaan ja chilisuklaakakkuun.

collagekesä

Kesäkuussa

Kesäloma alkoi ja samoin työt, käytiin serkun valmistujaisissa Kuopiossa ja täytin 19. Ville pääsi armeijasta, tein useaan otteeseen välipalapatukoita, katsottiin OITNB:n uusi kausi ja heräsin töihin aikaisimmillaan puoli viideltä. Tein myös ensimmäisen raakakakkuni: mansikkaraakakakun

2 kommenttia

  1. nääkin on kyllä tosi kivoja postauksia! ihanan pirteitä ❤

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.